DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Терлецька, Віта Альбертівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 6 to 25 of 84
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз якості чайної продукціїРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Rubanka, Katherine; Terletska, Vita
2008Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солодуПіддубний, Володимир Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Махинько, Валерій Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Piddubny, Vladimir; Shevchenko, Oleksandr; Makhynko, Valeriy; Terletska, Vita
2012Вибір показників і критерію ефективності функціонування системи управління цивільним захистом об’єкта господарювання у надзвичайних ситуаціяхПечковський, I. O.; Pechkovskyy, I.; Терлецька, Віта Альбертівна; Terletska, Vita; Володченкова, Наталія Валеріївна; Volodchenkova, Natalia
2019Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаївРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Rubanka, Katherine; Terletska, Vita
2010Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибахЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Falendysh, Natalia
2000Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Kovbasa, Vladimir; Кобилінська, Олена Валеріївна; Kobylinska, Olena; Терлецька, Віта Альбертівна; Terletska, Vita
2011Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сєдих, Ольга Леонідівна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Seidykh, Olga
2012Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пиваКошова, Валентина Миколаївна; Салтанюк, В. М.; Терлецька, Віта Альбертівна; Koshova, Valentina; Saltanyuk, V.; Terletska, Vita
2009Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хлібаРябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ryabkova, Nadezhda; Falendysh, Natalia; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2009Використання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктівЗінченко, Інна Миколаївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Штокало, Мирослава Йосипівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Zinchenko, Inna; Kostenko, Elizaveta; Shtokalo, Miroslava; Kovbasa, Vladimir; Terletska, Vita
2014Використання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличокДем'яненко, Інна Вікторівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Demianenko, Inna; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita
2013Дослідження безпечності рослинної сировиниТерлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Terletska, Vita; Rubanka, Katherine; Zinchenko, Inna
2010Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуків дитячого харчуванняБелінська, Христина; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Belinska, Kristina; Falendysh, Natalia; Kovbasa, Vladimir; Terletska, Vita
2018Дослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів ГібіскусуРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Rubanka, Katherine; Terletska, Vita
2012Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печерицьЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергєєв, Анатолій Дмитрович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Sergeev, Anatoliy; Falendysh, Natalia
2014Дослідження впливу зміни екстрагенту на хімічний склад екстрактів під час процесу екстрагуванняРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Rubanka, Katherine; Terletska, Vita; Zinchenko, Inna
2012Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергєєв, Анатолій Дмитрович; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Sergeev, Anatoliy
2017Дослідження впливу температури на хімічний склад екстрактів чаю чорного у процесі екстрагуванняРубанка, Катерина Володимирівна; Rubanka, Katherine; Терлецька, Віта Альбертівна; Terletska, Vita
2009Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2017Дослідження впливу терміну зберігання на якість полікомпонентних сумішей на основі чаю та кавиТерлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Terletska, Vita; Rubanka, Katherine; Zinchenko, Inna
Showing results 6 to 25 of 84
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback