DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 21 до 40 из 65
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2014Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоївАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2012Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарстваУсатюк, Світлана Іванівна; Пелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Usatyuk, Svetlana; Pelekhova, Lyubov; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинамиАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2014Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктівБаляс, Наталія Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Balyas, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2017Використання харчових волокон бамбука у технології біфштексу січеного для закладів ресторанного господарстваРудик, Віктор Ігорович; Rudyk, Viktor; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2018Використання харчових добавок у виробництві маргаринуЛисенко, Тетяна Миколаївна; Lysenko, Tetiana; Усатюк, Світлана Іванівна; Usatyuk, Svetlana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2017Виявлення фальсифікації насіння чіаВіеіра, Алеся Олександрівна; Vieira, Alesia; Усатюк, Світлана Іванівна; Usatyuk, Svetlana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2013Включення смузі у меню закладів ресторанного господарстваДраненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Dranenko, Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2012Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олійНауменко, Ксенія Андріївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia; Chepel, Natalia
2015Дослідження впливу закваски спонтанного бродіння на технологічний процес і якість хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Silchuk, Tatiana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Іванов, Тарас Васильович; Ivanov, Taras; Михайлюк, Ганна Сергіївна; Mikhailyuk, Anna
2015Дослідження показників якості рослинних екстрактів для збагачення безалкогольних напоїв біологічно активними речовинамиАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2012Дослідження способу концентрування оптично активних ізомерів з виділенням вузьких фракцій ефірних олійЧепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Chepel, Natalia; Usenko, Vitaliy; Frolova, Natalia; Naumenko, Ksenia; Sylka, Iryna; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2012Дослідження способу препаративного виділення ароматичних компонентів з ефірної олії кропуЧепель, Наталія Василівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усенко, Віталій Олександрович; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Frolova, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Usenko, Vitaliy
2014Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторівФролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Frolova, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2012Екологічний менеджмент у готельному господарствіПавлюченко, Олена Станіславівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Чубенок, Н. В.; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Chubenok, N.
2014Збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами рослинної сировиниАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2013Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства (Частина І)Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015Квасовий напій з топінамбура для діабетиківШкабура, Софія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Shkabura, Sofia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2018Критерії ідентифікації рослинних олійВащенко, Юлія Володимирівна; Vashchenko, Yuliia; Усатюк, Світлана Іванівна; Usatyuk, Svetlana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2018Купажування рослинних олій для використання у технологіях продукції ресторанного господарстваТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Новікова, Вікторія Владиславівна; Novikova, Viktoriia
Отображение результатов 21 до 40 из 65
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь