DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 31 to 50 of 69
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження впливу закваски спонтанного бродіння на технологічний процес і якість хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Silchuk, Tatiana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Іванов, Тарас Васильович; Ivanov, Taras; Михайлюк, Ганна Сергіївна; Mikhailyuk, Anna
2015Дослідження показників якості рослинних екстрактів для збагачення безалкогольних напоїв біологічно активними речовинамиАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2012Дослідження способу концентрування оптично активних ізомерів з виділенням вузьких фракцій ефірних олійЧепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Chepel, Natalia; Usenko, Vitaliy; Frolova, Natalia; Naumenko, Ksenia; Sylka, Iryna; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2012Дослідження способу препаративного виділення ароматичних компонентів з ефірної олії кропуЧепель, Наталія Василівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усенко, Віталій Олександрович; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Frolova, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Usenko, Vitaliy
2014Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторівФролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Frolova, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2012Екологічний менеджмент у готельному господарствіПавлюченко, Олена Станіславівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Чубенок, Н. В.; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Chubenok, N.
2014Збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами рослинної сировиниАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2012Использование семян льна в технологии соусовПавлюченко, Олена Станіславівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bondar, Natalia
2019Ідентифікація та виявлення фальсифікації соняшникової оліїМихайленко, Олександра Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Mykhailenko, Oleksandra; Usatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2013Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства (Частина І)Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015Квасовий напій з топінамбура для діабетиківШкабура, Софія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Shkabura, Sofia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2018Критерії ідентифікації рослинних олійВащенко, Юлія Володимирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Vashchenko, Yuliia; Usatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2018Купажування рослинних олій для використання у технологіях продукції ресторанного господарстваТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Новікова, Вікторія Владиславівна; Novikova, Viktoriia
2012Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2012Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарстваФролова, Наталія Епінетівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Frolova, Natalia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2014Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктівФролова, Наталія Епінетівна; Frolova, Natalia; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2017Організація інтерактивного предметно-просторового середовища підприємств готельного господарстваМомот, Анастасія Олександрівна; Momot, Anastasiia; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2018Основні причини зростання популярності екстремального і пригодницького туризмуРасторгуєва, Ірина; Rastorhuieva, Iryna; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2012Перспективи використання софори японської як джерела антиоксидантів в олійно-жировій галузі харчової промисловостіУсатюк, Світлана Іванівна; Пелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Usatyuk, Svitlana; Pelekhova, Lyubov; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2013Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Удовицький, В. В.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Udovitskiy, V.
Showing results 31 to 50 of 69
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback