DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 11 до 30 из 65
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2016The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibreRudyk, Viktor; Рудик, Віктор Ігорович; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2015The use of plant materials in culinary products out of yeasted doughArpul (Oleksiichuk), Oksana; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
2014Базилік у технологіях ресторанної продукціїБідзюра, Ангеліна Михайлівна; Bidzyura, Angelina; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Клименко, Наталія Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klimenko, Natalia
2013Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукціїАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Цигоняко, Анна М.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsyhonyako, Anna
2015Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоївАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2013Використання олії з виноградних кісточок у технологіях ресторанної продукціїШкабура, Софія Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Shkabura, Sofia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2014Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоївАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2012Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарстваУсатюк, Світлана Іванівна; Пелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Usatyuk, Svetlana; Pelekhova, Lyubov; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинамиАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2014Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктівБаляс, Наталія Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Balyas, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2017Використання харчових волокон бамбука у технології біфштексу січеного для закладів ресторанного господарстваРудик, Віктор Ігорович; Rudyk, Viktor; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2018Використання харчових добавок у виробництві маргаринуЛисенко, Тетяна Миколаївна; Lysenko, Tetiana; Усатюк, Світлана Іванівна; Usatyuk, Svetlana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2017Виявлення фальсифікації насіння чіаВіеіра, Алеся Олександрівна; Vieira, Alesia; Усатюк, Світлана Іванівна; Usatyuk, Svetlana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2013Включення смузі у меню закладів ресторанного господарстваДраненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Dranenko, Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2012Встановлення фальсифікації натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олійНауменко, Ксенія Андріївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia; Chepel, Natalia
2015Дослідження впливу закваски спонтанного бродіння на технологічний процес і якість хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Silchuk, Tatiana; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Іванов, Тарас Васильович; Ivanov, Taras; Михайлюк, Ганна Сергіївна; Mikhailyuk, Anna
Отображение результатов 11 до 30 из 65
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь