DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Топольник, Віра Григорівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 15 до 34 из 54
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2011Горілка: технологія, якість, нововведенняКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Alexander; Kuzmin, Vladimir
2008До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристикамиТопольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya
2011До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Olexandr
2007Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори рокуТопольник, Віра Григорівна; Баятян, Ася Рафаелівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg; Bayatyan, Asayat
2013Кількісна оцінка якості готельного продуктуТопольник, Віра Григорівна; Полякова, Алла Веніамінівна; Бутова, Алла Павлівна; Кощавка, Ірина Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена Василівна; Topol’nik, Vera; Polyakova, Alla; Butova, Alla; Koschavka, Irina; Kuzmin, Oleg; Kutsenko, Elena
2009Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класуТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg
2012Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе)Стукальська, Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2012Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцюванняТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2012Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м'яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2012Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg
2013Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцюванняТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2008Моделювання органолептичних властивостей горілки в процесі обробки сортівки активним вугіллямКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2009Обгрунтування експерименту для оптимізації процесу подрібнення м'яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya
2011Окисно-відновні процеси у лікеро-горілчаній продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Ковальчук, Володимир Петрович; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Olexandr; Kovalchuk, Vladimir
2007Оптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору рокуКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2013Оцінка технічного рівня та якості кондиціонерів cпліт-систем у приміщеннях готельно-ресторанних закладівКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2008Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництвіТопольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera; Кузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Кузьмін, Володимир Володимирович; Kuzmin, Vladimir; Ловягін, Олександр Миколайович; Lovyagin, Alexander
2011Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршуТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2005Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництвіТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg
2006Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництвіТопольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera; Федорова, Наталя Борисівна; Fedorova, Natalya; Кузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
Отображение результатов 15 до 34 из 54
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь