|
eNUFTIR >
Просмотр собрания по группе - Авторы Топольник, Віра Григорівна
Отображение результатов 7 до 26 из 54
Дата випуск | Назва | Авторы(ы) | 2013 | The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkas | Sujkov, Sergey; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Топольник, Віра Григорівна; Суйков, Сергій Юрійович; Кузьмін, Олег Володимирович |
2011 | Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції | Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Kovalchuk, Vladimir; Shevchenko, Lily; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Alexander; Kuzmin, Oleg |
2012 | Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції | Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera; Onosova, Irina; Rachinska, Zoya; Kuzmin, Oleg; Onosova, Marina |
2008 | Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки | Кузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Ловягін, Олександр Миколайович; Lovyagin, Alexander; Кузьмін, Володимир Володимирович; Kuzmin, Vladimir; Топольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera |
2012 | Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення | Стукальська, Наталія Миколаївна; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Topol’nik, Vera |
2013 | Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршів | Стукальська, Наталія Миколаївна; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Topol’nik, Vera |
2012 | Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукції | Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg |
2007 | Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілки | Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera |
2011 | Горілка: технологія, якість, нововведення | Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Alexander; Kuzmin, Vladimir |
2008 | До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристиками | Топольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya |
2011 | До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукції | Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Olexandr |
2007 | Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року | Топольник, Віра Григорівна; Баятян, Ася Рафаелівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg; Bayatyan, Asayat |
2013 | Кількісна оцінка якості готельного продукту | Топольник, Віра Григорівна; Полякова, Алла Веніамінівна; Бутова, Алла Павлівна; Кощавка, Ірина Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена Василівна; Topol’nik, Vera; Polyakova, Alla; Butova, Alla; Koschavka, Irina; Kuzmin, Oleg; Kutsenko, Elena |
2009 | Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу | Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg |
2012 | Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) | Стукальська, Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera |
2012 | Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцювання | Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg |
2012 | Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м'яса курятини | Топольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera |
2012 | Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини | Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg |
2013 | Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання | Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg |
2008 | Моделювання органолептичних властивостей горілки в процесі обробки сортівки активним вугіллям | Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera |
Отображение результатов 7 до 26 из 54
|