Browsing by Author Федорова, Тетяна Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 10 to 17 of 17 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Перспективи використання клітковини насіння гарбуза в технології хлібопеченняГеращенко, Н. І.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2003Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошнаФедорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна
2006Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зернаДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2006Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівокДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2004Хліб з борошна тритікалеФедорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
2004Хліб з тритікалевого борошна випікати можнаДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2001Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікалеДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2017Шляхи підвищення харчової цінності хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Бадрук, Юлія Володимирівна; Федорова, Тетяна Олексіївна