Browsing by Author Федорова, Тетяна Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Буханці з тритікалевого борошна випікати можнаДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2014Визначення оптимальних параметрів пророщування рисуСоболь, Микола Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Федорова, Тетяна Олексіївна
2014Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» на структурно-механічні властивості тіста хлібців висівковихХалікова, Есма Фаїківна; Білик, Олена Анатоліївна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2014Вплив тривалості зберігання на хлібопекарські властивості трітікалалевого борошнаТеодорович, Н.; Федорова, Тетяна Олексіївна
2008Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна
2013Застосування плодово-ягідної сировини в технології хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Казмірчук, Олена Анатоліївна
2012Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Казмірчук, Олена Анатоліївна; Аладьїн, І. А.
2003Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошнаФедорова, Тетяна Олексіївна
2018Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зеренБурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна; Передерій, Інна Геннадіївна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2015Перспективи використання клітковини насіння гарбуза в технології хлібопеченняГеращенко, Н. І.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2003Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошнаФедорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна
2006Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зернаДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2006Пшеничне борошно другого сорту «Нове» відбирають з висівокДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2004Хліб з борошна тритікалеФедорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
2004Хліб з тритікалевого борошна випікати можнаДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2001Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікалеДробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна
2017Шляхи підвищення харчової цінності хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Бадрук, Юлія Володимирівна; Федорова, Тетяна Олексіївна