Browsing by Author Хіврич, Борис Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 61 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного суслаЗагородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Zagorodnya, Catherine; Hrebin, Anna; Kovch, Alina; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2007Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення соїХіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Олексійчук, Олександр; Олексієнко, Софія; Hivrich, Boris; Todosiychuk, Sergey; Oleksiychuk, Oleksandr; Oleksienko, Sopfiya
2004Дослідження процесу дихання зерна сої під час солодуванняАрсенюк, Ірина Сергіївна; Тарасенко, Андрій Вікторович; Коцюба, Валентина Федорівна; Олексейчук, Олексій Вікторович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Arsenyuk, Irina; Tarasenko, Andrey; Kotsyuba, Valentina; Olekseichuk, Alexey; Domareckij, Vitaliy; Hivrich, Boris
2018Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Пшенична, Анастасія Олексіївна; Руденко, Олександр Юрійович; Rudenko, Alexander; Rozdobudko, Boris; Pshenichna, Anastasia; Hivrich, Boris; Kovch, Alina
2004Дослідження процесів накопичення біомаси дріжджів підживленням солодом соїТарасенко, Андрій Вікторович; Арсенюк, Ірина Сергіївна; Коцюба, Валентина Федорівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Хіврич, Борис Іванович; Tarasenko, Andrey; Arsenyuk, Irina; Kotsyuba, Valentina; Marynchenko, Victor; Hivrich, Boris
2014Дослідження процесів синтезу попередників диметилсульфіду в солоді ячменю і горохуРоздобудько, Борис Валерійович; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кійко, Олександра Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Rozdobudko, Boris; Kisіl, Tetyana; Kіyko, Alexandra; Hivrich, Boris
2005Дослідження способів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощенняАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Hivrich, Boris
2004Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Borysenko, Elena; Makhynko, Valeriy; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia
2012Закономірності накопичення диметилсульфіду в пивіХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
1995Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Dorohovich, Antonella; Kovbasa, Vladimir; Hivrich, Boris
1995Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Kovbasa, Vladimir; Hivrich, Boris
2018Збагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфідуХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Копильцев, Дмитро Вітальйович; Максюк, Єлизавета Валеріївна; Kopyltsev, Dmytro; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris; Maksiuk, Yelyzaveta
1994Мінеральний склад гороху і горохового солодуКошова, Валентина Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Христіансен, Маргарита Георгіївна; Koshova, Valentina; Hivrich, Boris; Christiansen, Margarita; Лопато, Т. В.; Lopato, T.
1998Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зернаФролова, Наталія Епінетівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Кошова, Валентина Миколаївна; Frolova, Natalia; Domareckij, Vitaliy; Hivrich, Boris; Koshova, Valentina
2002Отримання селеновмісних добавок на основі проростків сільськогосподарських рослинХіврич, Борис Іванович; Устинов, Юрій Васильович; Антонюк, Марія Миколаївна; Стабніков, Віктор Петрович; Hivrich, Boris; Antoniuk, Maria; Stabnikov, Victor; Ustinov, Yuriy
2014Перетворення попередників диметилсульфіду залежно від спосіб затирання і режимів кип'ятіння сусла з хмелемРоздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович; Rozdobudko, Boris; Hivrich, Boris
1990Полисолодовый экстракт из свежепроросших солодовХіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Кошова, Валентина Миколаївна; Кошевая, Валентина Николаевна; Koshova, Valentina; Диченко, Л. В.; Dichenko, L.; Данилевська, Алла Вікторівна; Данилевская, Алла Викторовна; Danilevska, Alla; Лопато, Т. В.; Lopato, T.; Косоголова, Людмила Олексіївна; Косоголова, Людмила Алексеевна; Kosogolova, Lyudmila
1997Поліпшення якості напоюКосоголова, Людмила Олексіївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Хіврич, Борис Іванович; Kosogolova, Lyudmila; Koshova, Valentina; Frolova, Natalia; Hivrich, Boris
2013Порівняльна характеристика некрохмальних поліцукрів деяких зернових культур та солоду з нихКошова, Валентина Миколаївна; Кошевая, Валентина Николаевна; Koshova, Valentina; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2014Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пиваРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кысиль, Татьяна Сергеевна; Kisіl, Tetyana; Кійко, Олександра Олександрівна; Кийко, Александра Александровна; Kіyko, Alexandra; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич