Browsing by Author Хіврич, Борис Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 60  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
2002Вибір режиму пророщування зерна для забезпечення накопичення метаболізованого селенуАнтонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Стабніков, Віктор Петрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2008Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культурАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Бондар, Наталія Петрівна; Хіврич, Борис Іванович
2000Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванніЧернишов, Сергій Олексійович; Єгорова, П. С.; Хіврич, Борис Іванович
2007Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна соїХіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2007Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетівУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Пешук, Людмила Василівна; Хіврич, Борис Іванович
2016Вплив вмісту білка в ячмені на якість солодуКопильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Kopyltsev, Dmytro; Grinko, Oleg; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2002Вплив гідроселеніту натрію на процес пророщування зернаАнтонюк, Микола Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Стабнікова, Олена Вікторівна; Antoniuk, Nikolai; Hivrich, Boris; Todosiychuk, Sergey; Stabnikova, Alyona
2013Вплив замінників солоду на концентрацію основних смакових і ароматичних компонентів пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Руденко, Олександр Юрійович; Гребінь, Анна Василівна; Rudenko, Alexander; Hrebin, Anna; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Руденко, Олександр Юрійович; Гуменюк, Ірина Василівна; Kovch, Alina; Humeniuk, Iryna; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Arsenieva, Larisa; Antoniuk, Maria; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor
2004Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тістаАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Устинов, Юрій Васильович; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Ustinov, Yuriy; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris
2013Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2001Деструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування соїДомарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.
2005Деякі аспекти удосконалення технології солоду із соїХіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
1996Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду горохуХіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Фролова, Наталія Епінетівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович
2007Дослідження впливу каталітичної дії лі політичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із соїУкраїнець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис Іванович; Олексійчук, Олександр; Ukrainets, Anatoliy; Hivrich, Boris; Oleksiychuk, Oleksandr
2000Дослідження впливу процесів солодування на показники якості ліпідів соїДомарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Domareckij, Vitaliy; Hivrich, Boris; Lopato, T.
2016Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного суслаЗагородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Zagorodnya, Catherine; Hrebin, Anna; Kovch, Alina; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris