DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Шевченко, Анастасія Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 2 до 13 из 13
< назад 
Дата випускНазваАвторы(ы)
2016Enriching of bread for patients with diabetes by mineral substancesDrobot, Vera; Дробот, Віра Іванівна; Shevchenko, Anastasia; Шевченко, Анастасія Олександрівна; Bondarenko, Julia; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2016The influence of proteins on the technological process of bread making with fructoseDrobot, Vera; Дробот, Віра Іванівна; Shevchenko, Anastasia; Шевченко, Анастасія Олександрівна; Marchenko, Olha; Марченко, Ольга Сергіївна
2016Аналіз концепції класичного і некласичного ідеалів раціональності у праці М. К. МамардашвіліШевченко, Анастасія Олександрівна; Кітов, Микола Григорович; Shevchenko, Anastasia; Kitov, Nicholay
2015Вплив цитратів металів на структурно-механічні властивості тіста з фруктозоюШевченко, Анастасія Олександрівна; Андрущук, Оксана Сергіївна; Козич, Надія Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Shevchenko, Anastasia; Andrushuk, Oksana; Kozich, Nadezhda; Drobot, Vera
2016Дослідження впливу нанорозмірного стану водних суспензій металів на процес сорбції під час бродіння тістаШевченко, Анастасія Олександрівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Shevchenko, Anastasia; Zaporozhets, Julia
2016Дослідження впливу цитратів металів на процеси в тісті з додаванням льону та кукурудзяної оліїШевченко, Анастасія Олександрівна; Shevchenko, Anastasia; Місечко, Наталія Орестівна; Misechko, Natalia; Марченко, Ольга Сергіївна; Marchenko, Olha
2015Дослідження впливу цитратів на мікробіологічні і біохімічні процеси в тістіШевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Прохорова, Надія Дмитрівна; Shevchenko, Anastasia; Drobot, Vera; Prokhorova, Nadezhda
2015Дослідження впливу цитрату, лактату та карбонату кальцію на мікробіологічні і біохімічні процеси в тістіШевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Прохорова, Надія Дмитрівна; Shevchenko, Anastasia; Drobot, Vera; Prokhorova, Nadezhda
2016Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробівШевченко, Анастасія Олександрівна; Shevchenko, Anastasia; Марченко, Ольга Сергіївна; Marchenko, Olha
2016Збагачення хліба для хворих на цукровий діабет мінеральними речовинамиШевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Shevchenko, Anastasia; Drobot, Vera
2016М. К. Мамардашвілі: про класичний і некласичний ідеали раціональностіШевченко, Анастасія Олександрівна; Кітов, Микола Григорович; Shevchenko, Anastasia; Kitov, Nicholay
2015Цитрати металів – ефективні збагачувачі хлібобулочних виробів мінеральними речовинамиДробот, Віра Іванівна; Козич, Надія Дмитрівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна; Андрущук, Оксана Сергіївна; Shevchenko, Anastasia; Drobot, Vera; Andrushuk, Oksana; Kozich, Nadezhda
Отображение результатов 2 до 13 из 13
< назад 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь