Browsing by Author Шутюк, Віталій Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 213 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництвіТищенко, Людмила Миколаївна; Пилипчук, Оксана Станіславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2018Використання плодів калини у виробництві харчових продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович
2018Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2014Виробництво та ринок соків в УкраїніСудак, О. М.; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Волоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та пастЛукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2010Вплив адгезії тіста на процес замішуванняСтадник, Ігор Ярославович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Удворгелі, Лариса Іванівна
2022Вплив гідромодуля на процес екстрагування шафрануГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Євчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Вплив заморожування на антиоксидантну активність ягідБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2013Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочівЖарук, Тетяна Миколаївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактівІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Вплив пандемії COVID-19 на розвиток ринку кави і кавових напоївІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатівПоцелуйко, Марія Василівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Вплив попередньої обробки на час сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Вплив попередньої обробки селери на кінетику її сушінняФещук, Лілія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2013Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчуванняШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Слободянюк, О. С.; Василів, Володимир Павлович
2017Вплив різних способів процесу сушіння на якість томатівГаврилюк, Валерія Олександрівна; Нестеренко, Аліна Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2013Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировиниШутюк, Віталій Володимирович
2012Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктівШутюк, Віталій Володимирович; Турчин, Владислав Юрійович; Василів, Володимир Павлович
2019Вплив умов зберігання на якість суниці садової сорту Фестивальна ромашкаГалінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович