Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Шутюк, Віталій Володимирович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 40 of 213
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві
Тищенко, Людмила Миколаївна
;
Пилипчук, Оксана Станіславівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2017
Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2018
Використання плодів калини у виробництві харчових продуктів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Ізюменко, Дмитро Володимирович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2018
Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Марченко, Вікторія Євгеніївна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2014
Виробництво та ринок соків в Україні
Судак, О. М.
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2022
Волоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та паст
Лукіянік, Олександра Валентинівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2010
Вплив адгезії тіста на процес замішування
Стадник, Ігор Ярославович
;
Ковальов, Олександр Володимирович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Удворгелі, Лариса Іванівна
2022
Вплив гідромодуля на процес екстрагування шафрану
Горбач (Морозюк), Анна Валентинівна
;
Євчук, Яна Валеріївна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2020
Вплив заморожування на антиоксидантну активність ягід
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2013
Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
Жарук, Тетяна Миколаївна
;
Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2022
Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактів
Іванов, Євгеній Ігорович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2022
Вплив пандемії COVID-19 на розвиток ринку кави і кавових напоїв
Іванов, Євгеній Ігорович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Василів, Володимир Павлович
2019
Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатів
Поцелуйко, Марія Василівна
;
Галінська, Олександра Сергіївна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2017
Вплив попередньої обробки на час сушіння винограду
Білоцерківська, Наталія Вадимівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2019
Вплив попередньої обробки селери на кінетику її сушіння
Фещук, Лілія Олександрівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Василів, Володимир Павлович
2013
Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Слободянюк, О. С.
;
Василів, Володимир Павлович
2017
Вплив різних способів процесу сушіння на якість томатів
Гаврилюк, Валерія Олександрівна
;
Нестеренко, Аліна Сергіївна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Василів, Володимир Павлович
2013
Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировини
Шутюк, Віталій Володимирович
2012
Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Турчин, Владислав Юрійович
;
Василів, Володимир Павлович
2019
Вплив умов зберігання на якість суниці садової сорту Фестивальна ромашка
Галінська, Олександра Сергіївна
;
Шутюк, Віталій Володимирович