Browsing by Author Ястреба, Юлія Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використаннямЯстреба, Юлія Анатоліївна
2010Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показникамиПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2014Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих системПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Крепак, Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2011Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайнаПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2011Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2013Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировиниПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2011Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатомПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2015Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Мороз, Олена Олексіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачівВасюта, В. М.; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Паштет м’ясний з грибним порошком (Патент на корисну модель №55319)Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Жабіна, Олена Валеріївна; Бутовська, Тетяна Вікторівна
2010Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузіПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2009Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервівПасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на корисну модель № 53538)Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки (Патент на корисну модель № 55318)Пасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Вітковська, Юлія Олександрівна
2013Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa Андрiївна
2014Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2013Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна