DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Arpul (Oleksiichuk), Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 51 to 70 of 137
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Дельфінарій-готель - найкращий заклад для сімейного відпочинкуАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Рябоконь, Тетяна Юріївна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Riabokon, Tetiana
2013Дельфінарій-готель як сучасний лікувально-оздоровчий комплексАрпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Рябоконь, Тетяна Юріївна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Riabokon, Tetiana
2017Дефіцит есенціальних інгредієнтів у харчуванні людиниКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2005Деякі аспекти удосконалення технології солоду із соїХіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Hivrich, Boris; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Domareckij, Vitaliy
2017Досвід використання білоквмісної сировини у технології вівсяного печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Володимирович; Oliynyk, Sergey
2016Досвід використання рослинних олій з нетрадиційної сировини і харчовій промисловостіКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Олійник, Сергій Володимирович; Oliynyk, Sergey
2016Дослідження вмісту поживних і біологічно-активних речовин в клітковиніКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Чернуха, Наталія Петрівна; Cherhuha, Natalia; Андрусик, Марія Андріївна; Andrusik, Mary
2017Дослідження впливу клітковини пшеничної на стан клейковиного комплексу борошнаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на основні характеристики піни бісквітного тістаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor
2015Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноутворюючу здатність білкаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Шкабура, Софія Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Shkabura, Sofia
2015Дослідження показників якості рослинних екстрактів для збагачення безалкогольних напоїв біологічно активними речовинамиАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2005Дослідження способів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощенняАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Hivrich, Boris
2009Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктами переробки харчового люпинуБондар, Наталія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Bondar, Natalia; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2013Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Silchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2016Доцільність використання емульгаторів у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Олійник, Сергій Володимирович; Oliynyk, Sergey
2017Загальна характеристика листкового тістаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dochynets, Inga
2014Збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами рослинної сировиниАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2013Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухніАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2013Использование метода сферификации в технологиях ресторанной продукцииДоценко, Виктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Тищенко (Усатюк), Елена Михайловна; Ворона, А. П.; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Vorona, O.
2017Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тістаДочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Dochynets, Inga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Showing results 51 to 70 of 137
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback