DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Arpul (Oleksiichuk), Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 10 to 29 of 137
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Perspective approaches to the formation of the product range of hotel and restaurant businessDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Spilchuk (Molokova), Anastasia; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
2014QR-код у ресторанному бізнесіДраненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Dranenko, Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2016SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфонДочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дубко, Андрій Вікторович; Dochynets, Inga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dubko, Andrey
2013«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктівУдовицький, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Udovitskiy, V.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2013The development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2015The use of plant materials in culinary products out of yeasted doughArpul (Oleksiichuk), Oksana; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2016Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technologyKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2016Vegetable oils as a source of functional ingredientsКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2015Wheat fibre impact on flour confectionery products qualityKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Валентинович; Oleinik, Sergey
2015Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку УкраїниЛюбачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Lubachevska, Nadia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Koval, Olga V.; Pushka, Olga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2009Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Bondar, Natalia
2014Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономіїБіла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Bіla, Katerina; Tsirulnikova, Vita; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2015Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Клименко, Наталія Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klimenko, Natalia
2013Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукціїАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2002Біотехнологія пиваФесенко, Андрій; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Fesenko, Andrey; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Meletyev, Anatoly; Domareckij, Vitaliy
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Михайленко, Владлена Миколаївна; Mikhailenko, Vladlena
2007Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна соїХіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Hivrich, Boris; Ukrainets, Anatoliy; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Showing results 10 to 29 of 137
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback