DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Arpul (Oleksiichuk), Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 19 to 38 of 137
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Wheat fibre impact on flour confectionery products qualityKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Валентинович; Oleinik, Sergey
2015Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку УкраїниЛюбачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Lubachevska, Nadia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Koval, Olga V.; Pushka, Olga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2009Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Bondar, Natalia
2014Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономіїБіла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Bіla, Katerina; Tsirulnikova, Vita; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2015Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Клименко, Наталія Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klimenko, Natalia
2013Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукціїАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2002Біотехнологія пиваФесенко, Андрій; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Fesenko, Andrey; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Meletyev, Anatoly; Domareckij, Vitaliy
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Михайленко, Владлена Сергіївна; Mihaylenko, Vladlen
2007Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна соїХіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Hivrich, Boris; Ukrainets, Anatoliy; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2015Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Цигоняко, Анна М.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsyhonyako, Anna
2014Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіяхАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Протченко, Артур С.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Protchenko, Arthur
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Теличкун, Володимир Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Desyk, Mykola; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Telychkun, Volodymyr
2013Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних стравАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ворона, О. П.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Vorona, O.
2014Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономіїПшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Самчук, Богдана Богданівна; Pshenichnikova, Yulia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Samchuk, Bogdana
2014Використання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тополь, Інна Василівна; Silchuk, Tatiana; Zuiko, Vira; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Topol, Inna
2015Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоївАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2014Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарстваЄрмоленко, Марія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Ermolenko, Maria; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Silchuk, Tatiana
2012Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукціїАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ворона, О. П.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Vorona, O.
Showing results 19 to 38 of 137
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback