Browsing by Author Bogomol, Anna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних стравКузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Kuzmin, Oleg; Bogomol, Anna
2015Обґрунтування заходів щодо підвищення вибухобезпеки виробничих об’єктів на підприємствах зберігання, переробки та використання зернаБогомол, Анна Віталіївна; Володченкова, Наталія Валеріївна; Bogomol, Anna; Volodchenkova, Natalia
2019Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусівКузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Антон Олегович; Kuzmin, Oleg; Bogomol, Anna; Kuzmin, Anton
2018Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіяхКузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Kuzmin, Oleg; Bogomol, Anna
2011Повне дослідження кривих другого порядкуБогомол, Анна Віталіївна; Богатирчук, Анатолій Степанович; Гузенко, Світлана Володимирівна; Bogomol, Anna; Bogatyrchuk, Anatoliy; Guzenko, Svetlana
2018Соус червоний мандариновий (Патент на корисну модель № 130552)Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна Сергіївна; Kuzmin, Oleg; Bogomol, Anna; Pistuniak, Iryna; Hordiienko, Anna
2018Соус червоний із кумкватом (Патент на корисну модель № 130551)Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Kuzmin, Oleg; Bogomol, Anna