DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Bondar, Natalia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 36 to 55 of 103
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Гіпоалергенний ресторанМігулько, О. О.; Бондар, Наталія Петрівна; Mihulko, O.; Bondar, Natalia
2019Диверсифікація послуг в готелях ділового призначенняКомзюк, Вікторія Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Komziuk, Viktoria; Myroshnyk, Yuliya; Bondar, Natalia
2017Динамічна архітектура, як інноваційний напрямок в будівлі бутік-готелюБондар, Наталія Петрівна; Коломієць, Каміла Миколаївна; Bondar, Natalia; Kolomiiets, Kamila
2016Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської УкраїниЧемен, Юлія Олегівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Chemen, Yuliia; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia
2011Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом НовамілСильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Silchuk, Tatiana; Bondar, Natalia
2007Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдуванняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Usatyuk, Svitlana; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia
2012Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівШаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Myroshnyk, Yuliya; Bondar, Natalia
2013Дослідження процесу лущення зерна люпинуШаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Andrey; Harchenko, Evgeniy; Bondar, Natalia
2014Дослідження реологічних властивостей напівфабрикатів з плодоовочевої сировини з метою їх використання у технології збивної десертної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваЄремчук, Інна; Подобій, Олена Валеріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Yeremchuk, Inna; Podobiy, Olena; Bondar, Natalia
2017Дослідження структури новітніх десертівПольовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia; Левкун, Катерина Юріївна; Levkun, Kateryna
2009Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктами переробки харчового люпинуБондар, Наталія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Bondar, Natalia; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2006Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловостіБондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2004Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Borysenko, Elena; Makhynko, Valeriy; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia
2019Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готеляхБархоленко, Ірина Олегівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Бондар, Дарʼя Олегівна; Шаран, Андрій Васильович; Barholenko, Iryna; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia; Bondar, Daria; Sharan, Andrey
2012Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростямиШаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Корзун, Віталій Наумович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Korzun, Vitaly; Bondar, Natalia
2000Експериментальне дослідження руху Sach. cerevisiae та дрібнодисперсних частинок в околі феромагнітних насадок у постійному магнітному поліГоробець, Світлана Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Краморенко, Леонід Валентинович; Бондар, Є. А.; Асауленко, А. О.; Бондар, Наталія Петрівна; Gorobets, Svetlana; Ukrainets, Anatoliy; Gulyy, Ivan; Kramorenko, Leonid; Bondar, Y.; Asaulenko, A.; Bondar, Natalia
2015Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарстваКовтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Kovtun, Alina; Bondar, Natalia
2018Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошномПавлюченко, Олена Станіставівна; Бондар, Наталія Петрівна; Соцька, Юлія Дмитрівна; Лисенко, Дмитро Вікторович; Pavliuchenko, Elena; Bondar, Natalia; Sotska, Yulia; Lysenko, Dmytro
2017Зниження калорійності у збивній солодкій стравіКорецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Польовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Левкун, Катерина Юріївна; Levkun, Kateryna; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2012Использование семян льна в технологии соусовПавлюченко, Олена Станіславівна; Усатюк, Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Pavliuchenko, Elena; Usatiuk, Olena; Bondar, Natalia
Showing results 36 to 55 of 103
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback