DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Bondar, Natalia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 51 to 70 of 103
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Експериментальне дослідження руху Sach. cerevisiae та дрібнодисперсних частинок в околі феромагнітних насадок у постійному магнітному поліГоробець, Світлана Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Краморенко, Леонід Валентинович; Бондар, Є. А.; Асауленко, А. О.; Бондар, Наталія Петрівна; Gorobets, Svetlana; Ukrainets, Anatoliy; Gulyy, Ivan; Kramorenko, Leonid; Bondar, Y.; Asaulenko, A.; Bondar, Natalia
2015Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарстваКовтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Kovtun, Alina; Bondar, Natalia
2018Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошномПавлюченко, Олена Станіставівна; Бондар, Наталія Петрівна; Соцька, Юлія Дмитрівна; Лисенко, Дмитро Вікторович; Pavliuchenko, Elena; Bondar, Natalia; Sotska, Yulia; Lysenko, Dmytro
2017Зниження калорійності у збивній солодкій стравіКорецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Польовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Левкун, Катерина Юріївна; Levkun, Kateryna; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2012Использование семян льна в технологии соусовПавлюченко, Олена Станіславівна; Усатюк, Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Pavliuchenko, Elena; Usatiuk, Olena; Bondar, Natalia
2016Капкейк «Зернятко» (Деклараційний патент на корисну модель № 107174)Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Яцкевич, Аліна Сергіївна; Kovtun, Alina; Bondar, Natalia; Yatskevich, Alina
2007Комплексообразующая способность хлеба, обогащенного продуктами переработки бобовыхАрсеньева, Лариса Юрьевна; Бондарь, Наталья Петровна; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
2005Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпинуУсатюк, Світлана Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Usatyuk, Svitlana; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
2016Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшюШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Bondar, Natalia
2012Маршмелоу з топінамбуром (Патент на корисну модель № 74805)Коваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Kovalenko, Irina; Bondar, Natalia
2012Маршмелоу на фруктозі (Патент на корисну модель № 74807)Коваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Kovalenko, Irina; Bondar, Natalia
2011Наводимо один із способів підвищення біологічної цінності комбікормів для рибиПавлюченко, Олена Станіславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Дробина, Ганна Михайлівна; Pavliuchenko, Elena; Drobyna, Anna; Bondar, Natalia
2013Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінностіСюткіна, Олена Вячеславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Siutkina, Elena; Bondar, Natalia
2012Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарстваЗуйко, Віра Ігорівна; Бондар, Наталія Петрівна; Zuiko, Vira; Bondar, Natalia
2018Оцінка рівня якості туристичних послуг та напрями підвищення туристичного потенціалу міста Переяслав-ХмельницькийСамойленко, Наталія Остапівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Samoilenko, Natalia; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav
2004Оцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобовихАрсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Головченко, Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Golovchenko, Oksana; Bondar, Natalia
2013Параметры стационарных потоков электролитов в окрестности высокоградиентных ферромагнитных насадок в постоянном магнитном полеГоробец, Светлана Васильевна; Горобец, Оксана Юрьевна; Бондарь, Наталья Петровна; Gorobets, Svetlana; Gorobets, Oksana; Bondar, Natalia
2010Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктівДробина, Ганна Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Drobyna, Anna; Bondar, Natalia
2010Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанцівПавлюченко, Олена Станіславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Pavliuchenko, Elena; Bondar, Natalia
2004Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктівГоловченко, Оксана Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Golovchenko, Oksana; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
Showing results 51 to 70 of 103
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback