|
eNUFTIR >
Browsing by Author Geredchuk, Alina
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) | 2013 | Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product | Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Herman, Nataliya; Geredchuk, Alina; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Герман, Наталія; Гередчук, Аліна Михайлівна |
2015 | Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці | Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Неводюк, Ірина Валентинівна; Nevodyuk, Irina |
2016 | Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість та терміни зберігання напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних | Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Маринін, Андрій Іванович; Піскун, Дарина Русланівна; Pasichny, Vasiliy; Geredchuk, Alina; Marynin, Andriy; Piskun, Daria |
2014 | Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою | Гередчук, Аліна Михайлівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Geredchuk, Alina; Zadorozhniy, Vyacheslav; Pasichny, Vasiliy |
2015 | Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів | Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Yastreba, Yulia |
2013 | Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці | Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Іванова, Манєфа Миколаївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Zadorozhniy, Vyacheslav; Pasichny, Vasiliy; Ivanova, Manefa; Geredchuk, Alina |
2013 | Каротиноиды – необходимые компоненты продуктов питания нового поколения | Пасечный, Василий Николаевич; Гередчук, Алина Михайловна; Pasichny, Vasiliy; Geredchuk, Alina |
2013 | Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних | Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina |
2014 | Нові білково-жирові емульсії з каротиновмісною сировиною | Герасименко, Марина Юріївна; Gerasimenko, Marina; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Степаненко, Інна Олександрівна; Stepanenko, Inna; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy |
2014 | Поліпшення технологічних показників наповнювачів на основі білково-жирових емульсій каротиновмісною сировиною | Герасименко, Марина Юріївна; Gerasimenko, Marina; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Гримайло, Ірина Олегівна; Grymailo, Irina; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina |
2014 | Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель №91969) | Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Zadorozhniy, Vyacheslav; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Ткаченко, Марина Сергіївна; Tkachenko, Marina |
2018 | Технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Geredchuk, Alina; Pasichny, Vasiliy |
2013 | Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини | Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Zadorozhniy, Vyacheslav; Pasichny, Vasiliy; Geredchuk, Alina |
2017 | Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina |
2013 | Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісної сировини | Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Zadorozhniy, Vyacheslav; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Герасименко, Марина Юріївна; Gerasimenko, Marina; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina |
Showing results 1 to 15 of 15
|