DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Geredchuk, Alina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 2 to 15 of 15
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Неводюк, Ірина Валентинівна; Nevodyuk, Irina
2016Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість та терміни зберігання напівфабрикатів м’ясомістких кулінарнихПасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Маринін, Андрій Іванович; Піскун, Дарина Русланівна; Pasichny, Vasiliy; Geredchuk, Alina; Marynin, Andriy; Piskun, Daria
2014Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастоюГередчук, Аліна Михайлівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Geredchuk, Alina; Zadorozhniy, Vyacheslav; Pasichny, Vasiliy
2015Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Yastreba, Yulia
2013Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиціЗадорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Іванова, Манєфа Миколаївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Zadorozhniy, Vyacheslav; Pasichny, Vasiliy; Ivanova, Manefa; Geredchuk, Alina
2013Каротиноиды – необходимые компоненты продуктов питания нового поколенияПасечный, Василий Николаевич; Гередчук, Алина Михайловна; Pasichny, Vasiliy; Geredchuk, Alina
2013Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарнихПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina
2014Нові білково-жирові емульсії з каротиновмісною сировиноюГерасименко, Марина Юріївна; Gerasimenko, Marina; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Степаненко, Інна Олександрівна; Stepanenko, Inna; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy
2014Поліпшення технологічних показників наповнювачів на основі білково-жирових емульсій каротиновмісною сировиноюГерасименко, Марина Юріївна; Gerasimenko, Marina; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Гримайло, Ірина Олегівна; Grymailo, Irina; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina
2014Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель №91969)Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Zadorozhniy, Vyacheslav; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Ткаченко, Марина Сергіївна; Tkachenko, Marina
2018Технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для напівфабрикатів м’ясомістких кулінарнихГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Geredchuk, Alina; Pasichny, Vasiliy
2013Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировиниПасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Zadorozhniy, Vyacheslav; Pasichny, Vasiliy; Geredchuk, Alina
2017Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачівГередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina
2013Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісної сировиниЗадорожній, В'ячеслав Вікторович; Zadorozhniy, Vyacheslav; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Герасименко, Марина Юріївна; Gerasimenko, Marina; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina
Showing results 2 to 15 of 15
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback