DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Guts, Viktor

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 13 to 32 of 121
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Адгезія харчових продуктів в процесах пакуванняГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha; Guts, Viktor
2006Аналітична оцінка показників дії вражальних факторів небезпечних речовин, як складова частина плас на підприємствах м'ясної промисловостіГуць, Віктор Степанович; Guts, Viktor; Fales, Vasyl; Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Volodchenkova, Natalia; Hivrich, Olexandr; Фалес, Василь Михайлович
2009Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Губеня, Олексій Олександрович; Gubenia, Oleksii; Koval, Olha; Guts, Viktor
2011Безпека експлуатації посудин, що працюють під тискомГуць, Віктор Степанович; Guts, Viktor; Володченкова, Наталія Валеріївна; Volodchenkova, Natalia; Фесянов, П. О.; Fesyanov, P.
2003Біологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировиниОсейко, Микола Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Пешук, Людмила Василівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Гуць, Віктор Степанович; Мирончук, Валерій Григорович; Oseyko, Nikolai; Ukrainets, Anatoliy; Peshuk, Ludmila; Usatyuk, Svitlana; Guts, Viktor; Mironchuk, Valeriy
2017Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослинГуць, Віктор Степанович; Guts, Viktor; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Солодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya
2015Визначення реологічних коефіцієнтів м’ясної сировиниКоваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович; Koval, Olha; Guts, Viktor
2012Визначення реологічних характеристик сметанних десертівГуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна; Guts, Viktor; Skorchenko, Tatiana; Kasyanova, Nadezhda
2015Визначення терміну придатності харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Guts, Viktor; Koval, Olha
2014Визначення якості технологічних процесів та технічного рівня обладнанняГуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович; Guts, Viktor; Gubenia, Oleksii
2017Використання математичних моделей при аналізі якості продуктів харчуванняГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Guts, Viktor; Koval, Olha
2014Витрати енергії на фізичну роботуЖолдош, Марія Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Zholdosh, Maria; Guts, Viktor
2012Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молокаГуць, Віктор Степанович; Шпачук, Людмила Володимирівна; Guts, Viktor; Shevchuk, Lyudmila
2003Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертівГребельник, Оксана Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Grebelnyk, Oksana; Guts, Viktor; Skorchenko, Tatiana
2006Впровадження інформаційних технологій для вивчення дисципліни "Безпека життєдіяльності"Слободян, Ольга Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Нещадим, Лариса Петрівна; Slobodyan, Olga; Guts, Viktor; Neshchadym, Larisa
2004Впровадження програмних комплексів при вивченні дисциплін "безпека життєдіяльності" та "цивільна оборона"Нещадим, Лариса Петрівна; Слободян, Ольга Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Пелих, Володимир Максимович; Яцюк, Микита Мефодійович; Neshchadym, Larisa; Slobodyan, Olga; Guts, Viktor; Pelyh, Vladimir; Yatsyuk, Nikita
2011Динаміка виробничого травматизму в харчовій промисловості УкраїниГуць, Віктор Степанович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Guts, Viktor; Evtushenko, Olga
2004Досвід та проблеми переходу на нові технології навчання на кафедрах загальноінженерноого спрямуванняЛитвиненко, Анатолій Михайлович; Гуць, Віктор Степанович; Litvinenko, Anatoly; Guts, Viktor
2010Дослідження руйнівної дії вибухів у середині промислових об'єктівГуць, Віктор Степанович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Фалес, Василь Михайлович; Guts, Viktor; Volodchenkova, Natalia; Fales, Vasyl
2006Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Guts, Viktor; Koval, Olha
Showing results 13 to 32 of 121
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback