DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Holikova, Tatiana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 46 to 65 of 73
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Макаронні вироби із соєвим борошномЮрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Годунова, Людмила Юріївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Korzh, Tamara; Godunova, Lyudmila; Holikova, Tatiana
2012Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарстваГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2004Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 70677 A)Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2012Макаронні вироби підвищеної біологічної цінностіГолікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2003Микропористая структура макаронных изделий с нетрадиционным сырьем и влияние ее на внутреннее влагоперемещениеЮрчак, Вера Гавриловна; Луцик, Юрий Павлович; Вербицкий, Борис Ильич; Голикова, Татьяна Петровна; Хиврич, Борис Иванович; Yurchak, Vera; Lutsyk, Yuriy; Verbitckiy, Boris; Holikova, Tatiana; Hivrich, Boris
2004Незливний спосіб варіння макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2013Обогащение макаронных изделий рябинойГоликова, Татьяна Петровна; Сильчук, Татьяна Анатольевна; Holikova, Tatiana; Silchuk, Tatiana
2014Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесіВакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Vakulko, Valery; Holikova, Tatiana
2017Перспектива застосування кокосового борошна в технології кондитерських виробівОрішич, Дмитро Вікторович; Orishych, Dmytro; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2017Перспективи застосування аюрведи у вітчизняній індустрії гостинностіПирoг, Світлана Володимирівна; Pyrog, Svitlana; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2017Перспективы использования термальных источников Херсонской области в индустрии гостеприимстваВасильева, Елена Сергеевна; Vasylieva, Olena; Голикова, Татьяна Петровна; Holikova, Tatiana
2003Після додання сухого яєчного білка (в тісто для макаронних виробів вони набувають значно вищої харчової цінностіГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Вербій, Віктор; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Verbiy, Victor
2004Поліпшення якості макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Дробот, Віра Іванівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Drobot, Vera
2008Поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошнаЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Волощук, Галина Іванівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Voloshchuk, Galina
2011Применение липолитических ферментных препаратов как улучшителей качества макаронных изделийГоликова, Татьяна Петровна; Лысенко, Т. В.; Holikova, Tatiana; Lysenko, T.
2006Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2008Пути улучшения качества макаронных изделийЛысенко, Т. В.; Голикова, Татьяна Петровна; Юрчак, Вера Гавриловна; Lysenko, T.; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2017Розвиток 3D-технологій в кулінаріїЛущик, Ірина Романівна; Lushchyk, Irine; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2013Самореалізація студента-першокурсникаПольовик, Володимир Вікторович; Голікова, Тетяна Петрівна; Polevik, Vladimir; Holikova, Tatiana
2003Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
Showing results 46 to 65 of 73
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback