DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Holikova, Tatiana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 3 to 22 of 73
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Creating of healthy cinema barПисарєва, Олена; Голікова, Тетяна Петрівна; Pisarieva, Olena; Holikova, Tatiana
2011Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological propertiesPalyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Паливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2017Effect of plant protein isolates on the structural – mechanical properties of wheat doughMakhynko, Valeriy; Drobot, Vera; Holikova, Tatiana; Махинько, Валерій Миколайович; Дробот, Віра Іванівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2017Effect of structure forming additives on the of water bond forms in gluten-free macaroni dough made from corn flourRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2013Improvement of the egg macaroni products qualityHolikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Kokhan, Olena M.; Голікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Волощук, Галина Іванівна; Кохан, Олена Миколаївна
2015Research of functional properties of macaroni products enrichrd with berries raw materialVoloshchuk, Galina; Волощук, Галина Іванівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2009Research of gums influence on water state in macaroni doughPalyvoda, Svetlana; Holikova, Tatiana; Voloshchuk, Galina; Yurchak, Vera; Паливода, Світлана Дмитрівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Волощук, Галина Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2016Research on technological properties of potato cellulose for bread productionSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Nazar, Mariana; Назар, Мар'яна Ігорівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2014SPA- послуги як складові лікувально-профілактичного туризмуДещенко, Р. С.; Голікова, Тетяна Петрівна; Deschenko, R.; Holikova, Tatiana
2014SPA -услуги как составляющие лечебно-оздоровительного туризмаДещенко, Рузана; Голикова, Татьяна Петровна; Deshchenko, Ruzana; Holikova, Tatiana
2013Study of the mechanism of the retarding effect by using natural gumsPalyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Fomenko, Venіamіn; Паливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Фоменко, Веніамін Васильович
2008The impact of gum additives on the process of dough forming and quality of macaroni productsYurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна
2016The refinement of technology of macaroni products enriched with whortleberryГолікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana; Бабіч, Оксана Вікторівна; Babich, Oksana
2006The researching of technological parameters of pasta producing with quality improverYurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Verbiy, Victor; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Вербій, Віктор
2015Thermal springs of transcarpathiaKarpchuk, Valeria; Holikova, Tatiana; Карпчук, Валерія Ігорівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2014Using of Marinades in Cooking Technologies of Main-Course DishesHolikova, Tatiana; Tacenko, A.; Smirnova, Elizabeth; Голікова, Тетяна Петрівна; Таценко, О. О.; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2017Water bond forms in the dough and sorbtion properties of gluten-free macaroni products made from corn flourRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2017Агротуризм як напрям розвитку індустрії гостинності в УкраїніАнтоненко, Тетяна Вікторівна; Antonenko, Tetiana; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana; Рак, Валентина Петрівна; Rak, Valentina
2015Аналіз та перспективи розвитку туристично- рекреаційної галузі ЛьвівщиниМурак, Оксана Юріївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana; Murak, Oksana
2001Борошно з бобових культур зв’язує найбільшу кількість води в макаронному тістіЮрчак, Віра Гаврилівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Kovalevska, Elizaveta; Манк, Валерій Веніамінович; Mank, Valeriy; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
Showing results 3 to 22 of 73
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback