DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Ishchenko, Tatiana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 22 to 41 of 156
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукціїЗгурська, Л. О.; Zhurska, L.; Ishchenko, Tatiana; Іщенко, Тетяна Іванівна
2009Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хлібаРябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ryabkova, Nadezhda; Falendysh, Natalia; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2016Використання продуктів переробки ожини в технології пісочного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Андросюк, Ангеліна Михайлівна; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Androsyuk, Angelina
2014Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктівІвахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ivahno, Olga; Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2010Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарстваФалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Falendysh, Natalia; Ishchenko, Tatiana
2013Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинностіШолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Sholudko, Y.; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Винні готелі – новітній напрямок в індустрії гостинності УкраїниІщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Шолудько, Ю. В.; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Sholudko, Y.
1993Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчовогоДоценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Качалай, Діана Полікарпівна; Dotsenko, Viktor; Pereguda, Nikolay; Ishchenko, Tatiana; Kovbasa, Vladimir; Snezhkin, Yuri; Kachalay, Diana
1994Влияние карбюлозы на скорость черствения хлебаИщенко, Татьяна Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Дробот, Вера Ивановна; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor; Drobot, Vera
1991Влияние некоторых пищевых добавок на качество жидких заквасокДробот, Вера Ивановна; Побегай, Тамара Васильевна; Ищенко, Татьяна Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Drobot, Vera; Pobehay, Tamara; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
1991Влияние полисолодового экстракта на реологические свойства ржано-пшеничного тестаДробот, Вера Ивановна; Побегай, Тамара Васильевна; Ищенко, Татьяна Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Drobot, Vera; Pobehay, Tamara; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
1995Возможности использования хлеба, содержащего "Космол", в терапии остеопорозаПоворознюк, Владислав Владимирович; Григоров, Юрий Григорьевич; Ищенко, Татьяна Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Орлова, Елена; Povorozniuk, Vladislav; Grigorov, Yuri; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor; Orlova, Elena
2015Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробівВасиленко, Юлія Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ткачук, Юрій Михайлович; Vasilenko, Julia; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Falendysh, Natalia; Tkachuk, Yuriy
2009Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2011Дослідження можливості використання горобинового борошна в технології булочних виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2015Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Havrysh, Andrey; Pushka, Olga; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy
2017Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Диба, Яна Сергіївна; Dyba, Yana; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2018Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезіїБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2015Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинностіГуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Gulida, Antonina; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2015Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинностіГуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Gulida, Antonina; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy
Showing results 22 to 41 of 156
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback