DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Ishchenko, Tatiana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 35 to 54 of 156
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2011Дослідження можливості використання горобинового борошна в технології булочних виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2015Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Havrysh, Andrey; Pushka, Olga; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy
2017Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Диба, Яна Сергіївна; Dyba, Yana; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2018Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезіїБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2015Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинностіГуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Gulida, Antonina; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2015Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинностіГуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Gulida, Antonina; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy
1996Експериментальна малогабаритна установка для приготування заваркиОладько, А. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій Дмитрович; Ковальов, Олександр Володимирович; Oladko, A.; Ishchenko, Tatiana; Dudko, Sergey; Kovalyov, Alexander
2017Желе з ревеню (Патент на винахід № 115395)Медвідь, Ірина Миколаївна; Medvid, Irina; Шидловська, Олена Броніславівна; Shydlovska, Olena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Ленчевська, Катерина Олександрівна; Lenchevska, Kateryna
2016Желе з ревеню (Патент на корисну модель № 112390)Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Ленчевська, Катерина Олександрівна; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Lenchevska, Kateryna
2008Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінностіТкачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Tkachuk, Yuriy; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2012Застосування різних способів теплової обробки овочівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2016Збагачений пшеничний булочний виріб (Деклараційний патент на винахід № 111292)Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Василенко, Юлія Миколаївна; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Vasilenko, Julia
2015Збагачений пшеничний булочний виріб (Патент на корисну модель № 100477)Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Василенко, Юлія Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Vasilenko, Julia
2015Збагачення рибної кулінарної продукції продуктами переробки обліпихиЧухлов, Є. В.; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Chuhlov, E.; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2009Збагачення хліба альбуміномДоценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Tkachuk, Yuriy
1995Зміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлозиІщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Ishchenko, Tatiana; Drobot, Vera; Dotsenko, Viktor
2010З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінностіДоценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Tkachuk, Yuriy
2017Инновационная технология пюреобразных первых блюдПушка, Ольга Сергеевна; Pushka, Olga; Гавриш, Андрей Владимирович; Havrysh, Andrey; Немирич, Александра Владимировна; Niemirich, Oleksandra; Ищенко, Татьяна Ивановна; Ishchenko, Tatiana
1995Использование "Космола" при производстве диетических сортов хлебаИщенко, Татьяна Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Дробот, Вера Ивановна; Поворознюк, Владислав Владимирович; Григоров, Юрий Григорьевич; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor; Drobot, Vera; Povorozniuk, Vladislav; Grigorov, Yuri
Showing results 35 to 54 of 156
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback