DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Ishchenko, Tatiana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 11 to 30 of 156
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Structural and mechanical properties of fondan's model systemsTernavska, Irina; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Тернавська, Ірина Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2019Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free breadDotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2016Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goodsVasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Василенко, Вікторія Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2016Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishesTkachuk, Yuriy; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Ткачук, Юрій Михайлович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2013Welness – тенденція сучасностіШидловська, Олена Броніславівна; Стоян, І. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Shydlovska, Olena; Stoyan, І.; Ishchenko, Tatiana
2015Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шадура, Аліна Миколаївна; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Shadura, Alina
2018Актуальність впровадження аюрведичних послуг на підприємствах гостинностіІщенко, Тетяна Іванівна; Терешкевич, Віталія Віталіївна; Ishchenko, Tatiana; Tereshkevych, Vitaliia
2016Акусотерапія – інноваційна послуга в сфері гостинностіСемченко, Наталія Андріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Semchenko, Natalіya; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena
1996Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарніОладько, А. М.; Oladko, A.; Ковальов, Олександр Володимирович; Kovalyov, Alexander; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Дудко, Сергій Дмитрович; Dudko, Sergey
2012Аромамаркетинг в індустрії гостинностіЄвтух, Олена; Evtukh, Elena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Dotsenko, Viktor; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey
2019Батлер, як Luxury послуга в сучасних готеляхМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2010Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукціїЗгурська, Л. О.; Zhurska, L.; Ishchenko, Tatiana; Іщенко, Тетяна Іванівна
2009Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хлібаРябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ryabkova, Nadezhda; Falendysh, Natalia; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2016Використання продуктів переробки ожини в технології пісочного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Андросюк, Ангеліна Михайлівна; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Androsyuk, Angelina
2014Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктівІвахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ivahno, Olga; Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2010Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарстваФалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Falendysh, Natalia; Ishchenko, Tatiana
2013Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинностіШолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Sholudko, Y.; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Винні готелі – новітній напрямок в індустрії гостинності УкраїниІщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Шолудько, Ю. В.; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Sholudko, Y.
1993Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчовогоДоценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Качалай, Діана Полікарпівна; Dotsenko, Viktor; Pereguda, Nikolay; Ishchenko, Tatiana; Kovbasa, Vladimir; Snezhkin, Yuri; Kachalay, Diana
1994Влияние карбюлозы на скорость черствения хлебаИщенко, Татьяна Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Дробот, Вера Ивановна; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor; Drobot, Vera
Showing results 11 to 30 of 156
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback