Browsing by Author Kuzmin, Oleg

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 29 to 48 of 157 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuumFrolova, Natalia; Ukrainets, Anatoliy; Sylka, Iryna; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, Oleg
2017Substantiation of the conditions of obtaining porous carbon materials from pyrolyzed wood wastes by chemical activation of H3PO4Kuzmin, Oleg; Кузьмін, Олег Володимирович
2018Technologies of development and implementation of systems of internal managerial informationPozdniakov, Serhii; Kuzmin, Oleg; Kiiko, Victoriia; Akimova, Liudmila; Поздняков, Сергій Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила Миколаївна
2013The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkasSujkov, Sergey; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Топольник, Віра Григорівна; Суйков, Сергій Юрійович; Кузьмін, Олег Володимирович
2018The quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industryKuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Кузьмін, Антон Олегович
2018The quality management system of the reception service – as one of the elements of the innovative development of the hotel-restaurant industryKuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Кузьмін, Антон Олегович
2018Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Богомол, Анна Віталіївна; Bogomol, Anna
2017Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2015Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Люлька, Олександр Миколайович; Kuzmin, Oleg; Lulka, Alexander
2015Використання мерчандайзингу у готельному господарствіЄсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Yesayan, Lali; Kuzmin, Oleg
2011Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілкиОносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Onosova, Irina; Kuzmin, Oleg; Lovyagin, Alexander
2018Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних стравБогомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Bogomol, Anna; Kuzmin, Oleg
2015Використання трав у лікеро-горілчаному виробництвіКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Kushlak, Anton; Kuzmin, Oleg
2015Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукціїКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Kushlak, Anton; Kuzmin, Oleg
2013Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Kuzmin, Oleg; Onosova, Irina
2010Влияние контрольного фильтрования на стабильность качества водокКузьмин, Олег Владимирович; Федотова, Ольга Юрьевна; Kuzmin, Oleg; Fedotova, Olga
2018Вплив електрохімічної активації води на рівноважний стан водно-спиртових сумішейКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2007Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2017Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюреГоркуша, Людмила Валеріївна; Gorkusha, Lyudmila Valeryevna; Пушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Кузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2017Вплив якості харчових продуктів на рівень життяКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Дяченко, Тетяна Борисівна; Dyachenko, Tatyana