Browsing by Author Kuzmin, Oleg

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 31 to 50 of 141 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Technologies of development and implementation of systems of internal managerial informationPozdniakov, Serhii; Kiiko, Victoriia; Kuzmin, Oleg; Akimova, Liudmila
2013The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkasKuzmin, Oleg; Sujkov, Sergey; Topol’nik, Vera
2018The quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industryKuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Кузьмін, Антон Олегович
2018The quality management system of the reception service – as one of the elements of the innovative development of the hotel-restaurant industryKuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Кузьмін, Олег Володимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Кузьмін, Антон Олегович
2015Використання трав у лікеро-горілчаному виробництвіКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Kushlak, Anton; Kuzmin, Oleg
2015Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукціїКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Kushlak, Anton; Kuzmin, Oleg
2013Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Kuzmin, Oleg; Onosova, Irina
2010Влияние контрольного фильтрования на стабильность качества водокКузьмин, Олег Владимирович; Федотова, Ольга Юрьевна; Kuzmin, Oleg; Fedotova, Olga
2018Вплив електрохімічної активації води на рівноважний стан водно-спиртових сумішейКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2007Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2017Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюреГоркуша, Людмила Валеріївна; Gorkusha, Lyudmila Valeryevna; Пушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Кузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2017Вплив якості харчових продуктів на рівень життяКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Дяченко, Тетяна Борисівна; Dyachenko, Tatyana
2016Впровадження системи менеджменту якості у закладах готельно-ресторанного господарстваКузьмін, Олег Володимирович; Білоусов, Дмитро Юрійович; Башняк, Анастасія Романівна; Kuzmin, Oleg; Belousov, Dmitriy; Bashnjak, Anastasia
2014Встановлення несталої рівноваги у горілках за допомогою 1Н ЯМР спектроскопіїКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2015Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації зм’якшеної водиКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2017Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної водиКузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій Юрійович; Sujkov, Sergey; Kuzmin, Oleg
2017Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної водиКузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій Юрійович; Kuzmin, Oleg; Sujkov, Sergey
2011До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Olexandr
2012До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2019Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесіКузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Піддубний, Руслан Богданович; Костюк, Богдан Іванович; Тищенко, Едуард Олегович; Kuzmin, Oleg; Koretska, Iryna; Piddubnyi, Ruslan; Kostyuk, Bohdan; Tischenko, Eduard