DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Obolkina, Vera

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 42 to 61 of 219
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Залевська, Надія Олексіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Zalevska, Nadiya; Dorohovich, Antonella; Kyianytsia, Svetlana
2017Дослідження вмісту біологічно-активних сполук у пюре з плодів жимолостіВайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Vaysero, Olga; Kokhan, Olena O.; Krapivnitska, Iryna
2013Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властивостейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2009Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печиваОболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Бондарчук, Оксана Василівна; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Bondarchuk, Oksana
2005Дослідження впливу гідроколоїдів на формування структури кремово-збивних цукеркових масКияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera
2016Дослідження впливу гуміарабіку «fibregum ™» на структурні властивості тіста з додаванням борошна із солоду вівса та пшениці під час створення нового асортименту здобного печива оздоровчого призначенняОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina; Kyianytsia, Svetlana
2005Дослідження впливу емульгаторів на формування структури пісочного тіста, яке формується за методом ко-екструзіїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Zalevska, Nadiya
2010Дослідження впливу комбінованих структуроутворювачів на структурні властивості цукеркових масВайсера, Ольга Олександрівна; Дзюменко, Ольга Анатоліївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Vaysero, Olga; Dzyumenko, Olga; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Krapivnitska, Iryna
2014Дослідження впливу комплексних структуроутворювачів на формування піноподібних мас для цукерок з комбінованим корпусомОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Kalinovska, Tatyana; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana
2010Дослідження впливу комплексних сумішей емульгаторів на структурні властивості напівфабрикатів для вафельних виробівОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2004Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових масКияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella
2013Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряниківКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бадяка, Олена Анисимівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera; Badyaka, Olena
2013Дослідження впливу основних структуроутворювачів та технологічних умов приготування на структурно-механічні властивості збивних цукеркових мас типу «Нугатин»Каліновська, Тетяна Віталіївна; Дзіс, Юлія Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Dzis, Julia; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2009Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печиваБондарчук, Оксана Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємiльянова, Hіна Олександрiвна; Залевська, Надія Олексіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Bondarchuk, Oksana; Obolkina, Vera; Yemilyanova, Nina; Zalevska, Nadiya; Kyianytsia, Svetlana
2013Дослідження впливу солодового борошна з голозерного вівса на споживчі властивості здобного печиваСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana
2014Дослідження впливу технологічних факторів процес структуроутворення желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного сокуЙовбак, Уляна Сергіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Yovbak, Uliana; Obolkina, Vera
2017Дослідження впливу ферментних препаратів бактеріальної протеази та поліпшувачів L-цистеїнової природи на процес утворення листкового тістаОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Маршалок, Тарас Валерiйович; Marshalok, Taras; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga
2016Дослідження впливу ферментного препарату «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печиваДзигар, Ольга Олександрівна; Маршалок, Тарас Валерiйович; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Bukshyna, Lyudmila; Dzyhar, Olga; Marshalok, Taras; Obolkina, Vera
2016Дослідження впливу ферментного препарату на основі активованої фосфоліпідами бактеріальної протеази «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печиваМаршалок, Тарас Валерiйович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Dzyhar, Olga; Marshalok, Taras; Obolkina, Vera
2011Дослідження впливу фруктово-гарбузового пюре на структурні властивості зефірної масиОболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna; Kyianytsia, Svetlana
Showing results 42 to 61 of 219
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback