DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Obolkina, Vera

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 103 to 122 of 213
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Комплексна суміш «Едгум КД 15» (Деклараційний патент на винахід № 68081)Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павло Олександрович; Залевська, Надія Олексіївна; Горбань, Ольга Іванівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Obolkina, Vera; Bystrov, Pavel; Zalevska, Nadiya; Gorban, Olga; Kokhan (Gavva), Elena
2004Комплексна суміш «Едгум КД 16» (Деклараційний патент на винахід № 66675)Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Залевська, Надія Олексіївна; Горбань, Ольга Іванівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Obolkina, Vera; Bystrov, Pavel; Zalevska, Nadiya; Gorban, Olga; Kokhan (Gavva), Elena
2017Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерівДзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga; Datsenko, Anna
2006Кондитерские изделия функциональной оздоровительной направленности – продукты нового поколенияДорохович, Виктория Витальевна; Дорохович, Антонелла Николаевна; Оболкина, Вера Ильинична; Кохан (Гавва), Елена Александровна; Dorohovich, Victoriya; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
2006Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” (Деклараційний патент на корисну модель № 14522)Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2006Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella
2008Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберіганняОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2006Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзіїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera
2011Мікробіологічна безпека харчових продуктівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, І. І.; Oleksiyenko, Nataliya; Obolkina, Vera; Sivny, I.
2013Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Oleksiyenko, Nataliya; Voloshchuk, Galina; Obolkina, Vera
2006Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзіїОболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2007Наукове обґрунтування технологій виробництва комбінованих виробівОболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2008Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзіїОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2008Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2016Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівсаОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina
2015Научное обоснование и разработка технологии сбивных конфетных масс с использованием белково- полисахаридных комплексовКалиновская, Татьяна Витальевна; Оболкина, Вера Ильинична; Кияница, Светлана Геннадьевна; Олексиенко, Наталья Валентиновна; Oleksiyenko, Nataliya; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2017Нетрадиційна рослинна фітосировина – джерело біологічно активних речовин для підтримки здоров’я людиниОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Кітов, Микола Григорович; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga; Kitov, Nicholay
2008Нова технологія заварного пряникаДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Своєволіна, Галина Василівна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Svoyevolina, Galina
2016Нова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюреОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Букшина, Людмила Семенівна; Obolkina, Vera; Kyrpichenkova, Oksana; Bukshyna, Lyudmila
2008Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачівОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
Showing results 103 to 122 of 213
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback