DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Obolkina, Vera

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 110 to 129 of 213
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзіїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera
2011Мікробіологічна безпека харчових продуктівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, І. І.; Oleksiyenko, Nataliya; Obolkina, Vera; Sivny, I.
2013Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Oleksiyenko, Nataliya; Voloshchuk, Galina; Obolkina, Vera
2006Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзіїОболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2007Наукове обґрунтування технологій виробництва комбінованих виробівОболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2008Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзіїОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2008Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2016Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівсаОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina
2015Научное обоснование и разработка технологии сбивных конфетных масс с использованием белково- полисахаридных комплексовКалиновская, Татьяна Витальевна; Оболкина, Вера Ильинична; Кияница, Светлана Геннадьевна; Олексиенко, Наталья Валентиновна; Oleksiyenko, Nataliya; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2017Нетрадиційна рослинна фітосировина – джерело біологічно активних речовин для підтримки здоров’я людиниОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Кітов, Микола Григорович; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga; Kitov, Nicholay
2008Нова технологія заварного пряникаДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Своєволіна, Галина Василівна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Svoyevolina, Galina
2016Нова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюреОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Букшина, Людмила Семенівна; Obolkina, Vera; Kyrpichenkova, Oksana; Bukshyna, Lyudmila
2008Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачівОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2007Новая технология кремово-сбивных конфет с комбинированными корпусамиКияница, Светлана Геннадьевна; Оболкина, Вера Ильинична; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera
2004Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукціїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Kyianytsia, Svetlana
2015Новітні технології кондитерських виробів з застосуванням нетрадиційної рослинної сировини і полісахаридних комплексівОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2015Новітня технологія заварного білкового крему із застосуванням пюре горобиниОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna
2015Новітня технологія оздоблювального напівфабрикату із застосуванням пюре з горобини та геланової камедиСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna
2013Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировиниЙовбак, Уляна Сергіївна; Карпович, Інна Віталіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Yovbak, Uliana; Karpovich, Inna; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera
2015Особенности процесса термообработки мучных кондитерских изделийДудко, Сергей Дмитриевич; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera; Dudko, Sergey
Showing results 110 to 129 of 213
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback