DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Obolkina, Vera

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 192 to 211 of 213
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Теоретичне обґрунтування формування структури комбінованих кондитерських виробів на всіх етапах технологічного процесуДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera
2017Термообробка борошняних кондитерських виробівДудко, Сергій Дмитрович; Dudko, Sergey; Малиновський, Віталій Васильович; Malynovsky, Vitaly; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2012Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798)Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Йовбак, Уляна Сергіївна; Yovbak, Uliana; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna; Kambulova, Julya
2011Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробівДудко, Сергій Дмитрович; Оболкіна, Віра Іллівна; Сидорченко, Є. Б.; Obolkina, Vera; Sidorchenko, E. B.; Dudko, Sergey
2014Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия и перспективы использования для создания нового ассортимента кондитерских изделийОболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera; Калиновская, Татьяна Витальевна; Kalinovska, Tatyana; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Krapivnitska, Iryna; Кияница, Светлана Геннадьевна; Kyianytsia, Svetlana
2013Технологическая оценка вторичных продуктов виноделия с целью использования для повышения потребительских свойств кондитерских изделийКаліновська, Тетяна Віталіївна; Калиновская, Татьяна Витальевна; Kalinovska, Tatyana; Оболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Krapivnitska, Iryna; Кияница, Светлана Геннадьевна; Kyianytsia, Svetlana; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2017Технологические особенности и технические решения производства изделий из слоеного тестаОболкина, Вера Ильинична; Букшина, Людмила Семеновна; Дудко, Сергей Дмитриевич; Obolkina, Vera; Bukshyna, Lyudmila; Dudko, Sergey
2016Технології використання нетрадиційних компонентів у кондитерських виробахОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2014Технології здобного печива з застосуванням морквяного пектиновмісного пюреКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2009Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культурКияница, Светлана Геннадьевна; Kyianytsia, Svetlana; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera; Залевська, Надія Олексіївна; Залевская, Надежда Алексеевна; Zalevska, Nadiya
2007Технологічні особливості формування борошняних кондитерських виробів на ко-екструзійному обладнанніОболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2016Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировиниКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Kyrpichenkova, Oksana
2016Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировиниКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2007Удосконалення технологічного процесу виробництва кондитерських виробів з комбінованими корпусамиОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2009Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачівKyianytsia, Svetlana; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
1989Формование песочных пирожных с начинкойСтарунь, Светлана Васильевна; Дорохович, Антонелла Николаевна; Зубач, Леонид Ульянович; Оболкина, Вера Ильинична; Сысоев, Иван Аверьянович; Малиновский, Виталий Васильевич; Горбунов, Владимир Степанович; Сухий, Леонид Александрович; Sysoev, Ivan; Malynovsky, Vitaly; Suhiy, Leonid; Gorbunov, Vladimir; Zubach, Leonid; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella; Starun, Svetlana
2015Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Балдинюк, Олександр Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дудко, Сергій Дмитрович; Dudko, Sergey; Oleksiyenko, Nataliya; Baldynyuk, Alexander; Obolkina, Vera
2007Фруктові кремово-збивні цукерки з комбінованим корпусом (Деклараційний патент на корисну модель № 27778)Оболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera; Кияница, Светлана Геннадьевна; Kyianytsia, Svetlana; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2014Функціональні властивості сироваткових білків та їх використання у виробництві збивних цукерокКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияница, Светлана Геннадьевна; Калиновская, Татьяна Витальевна; Оболкина, Вера Ильинична; Kyianytsia, Svetlana; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2005Функціональні продукти збагачені рослинними волокнамиДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Савченко, Анатолій Дмитрович; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Dorohovich, Victoriya; Savchenko, Anatoliy
Showing results 192 to 211 of 213
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback