DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Sharan, Larisa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 26 to 45 of 45
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Композиція для збагачення мінерального складу хліба (Патент на винахід № 59312)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Arsenieva, Larisa; Sharan, Larisa
2016Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшюШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Bondar, Natalia
2016Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшюШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Sharan, Larisa; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey
2016Молочні коктейлі оздоровчого призначення у ресторанному госпо-дарствіШаран, Лариса Олександрівна; Панчук, Іван Сергійович; Мороз, Євген Євгенович; Sharan, Larisa; Panchuk, Ivan; Moroz, Eugen
2006Обґрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробівШаран, Лариса Олександрівна; Sharan, Larisa
2017Особенности выбора и использования в хлебопечении высокобелкового растительного сырьяМахинько, Валерий Николаевич; Шаран, Лариса Александровна; Самбурский, Федор Гаврилович; Makhynko, Valeriy; Sharan, Larisa; Samburskyi, Fedir
2018Оцінка рівня якості туристичних послуг та напрями підвищення туристичного потенціалу міста Переяслав-ХмельницькийСамойленко, Наталія Остапівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Samoilenko, Natalia; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav
2011Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселівДруцька, Вікторія Анатоліївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Drutska, Victoria; Sharan, Larisa; Kovalevska, Elizaveta; Pavliuchenko, Elena
2017Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808)Білик, Олена Олександрівна; Bilik, Helen; Шаран, Лариса Олександрівна; Sharan, Larisa; Дорошенко, Віктор Олександрович; Doroshenko, Viktor; Шаран, Андрій Васильович; Sharan, Andrey; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2017Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна; Bilik, Helen; Sharan, Larisa; Doroshenko, Viktor; Sharan, Andrey; Bondar, Natalia
2019Суха суміш для млинчиків (Деклараційний патент на корисну модель № 133070)Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Андрій Васильович; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia; Sharan, Andrey
2017Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 120624)Соцька, Юлія; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Sotska, Yulia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Pavliuchenko, Elena; Liavynets, Heorhii
2012Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів збагачених продуктами переробки морських водоростейШаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Шаран, Андрій Васильович; Sharan, Larisa; Bura, Anna; Sharan, Andrey
2015Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнамиШаран, Лариса Олександрівна; Яцкевич, Аліна Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Yatskevich, Alina; Kovtun, Alina; Bondar, Natalia
2012Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарстваКоваленко, Ірина Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Kovalenko, Irina; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia
2012Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарстваКоваленко, Ірина Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Kovalenko, Irina; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa
2016Удосконалення технології мясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпинуШаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Дитюк, Юлія Сергіївна; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Hubenia, Vyacheslav; Dytyuk, Julia
2019Упровадження інноваційних способів організації робочого простору у закладах готельного господарстваПідтілок, Ірина Станіславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Pidtilok, Irina; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav
2017Хліб пшеничний (Деклараційний патент на корисну модель № 122106)Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Karabets, Ylia; Sharan, Larisa; Doroshenko, Viktor; Sharan, Andrey
2018Целесообразность использования муки зародышей кукурузы в производстве мучных кулинарных изделийЗелепухина, Анастасия Сергеевна; Шаран, Лариса Александровна; Литвинец, Лариса Федоровна; Шаран, Андрей Васильевич; Zelepukhina, Anastasia; Sharan, Larisa; Lytvynets, Larisa; Sharan, Andrey
Showing results 26 to 45 of 45
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback