DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Shulga, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 40 of 123
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Біодеградабельні плівки, що запобігають мікробіологічному псуванню продукціїЧорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Шульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Gregirchak, Natalia; Зусько, Катерина Вікторівна; Zusko, Katherine
2016Біодеградовані плівки на основі полівінілового спиртуЧорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Шульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Кобилінський, Сергій Миколайович; Kobylinskyi, Sergiy; Гончаренко, Людмила Валеріївна; Goncharenko, Ludmila
2015Біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на винахід №113111)Чорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Шульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Каржевська, Олександра Михайлівна; Karzhevska, Alexandra
2015Біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на корисну модель №103653)Чорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Шульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Каржевська, Олександра Михайлівна; Karzhevska, Alexandra
2015Біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на корисну модель №103986)Чорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Шульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Голь, Артем Олегович; Gol, Artem
2017Влияние желатина на свойства съедобных пленок и покрытий из картофельного крахмалаШульга, Оксана Сергеевна; Shulga, Oksana; Петруша, Оксана Александровна; Petrusha, Oksana
2015Вплив біорозкладальних пакувальних матеріалів на навколишнє середовищеЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Каржевська, Олександра Михайлівна; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Karzhevska, Alexandra; Chorna, Anastasia
2017Вплив їстівного покриття на споживні властивості мармеладних виробівШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana
2017Вплив молока та сироватки на властивості їстівної плівки і покриттяШульга, Оксана Сергіївна; Перепелиця, Олександр Петрович; Шульга, Сергій Іванович; Shulga, Oksana; Perepelitsa, Alexander; Shulga, Serhij
2017Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттівШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Перепелиця, Олександр Петрович; Perepelitsa, Alexander
2014Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживчі властивості макаронних виробівВласик, Максим; Шульга, Оксана Сергіївна; Vlasic, Maksim; Shulga, Oksana
2018Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатинуШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana
2011Вплив процесу еструзії на крохмаль екструзійних картоплепродуктівШульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Kovbasa, Vladimir; Shulga, Serhij; Shulga, Oksana
2016Вплив різних пластифікаторів на властивості біодеградабельних плівокШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Shulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa
2016Встановлення оптимального режиму нанесення їстівного покриття на хлібобулочні виробиЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa
2017Декстрини шардингера як сировина для їстівних плівок і покриттівШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Чорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia
2005Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсівРіпка, Наташа Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ripka, Natasha; Shulga, Oksana; Kovbasa, Vladimir; Falendysh, Natalia
2007Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюреШульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Shulga, Oksana; Kovbasa, Vladimir
2017Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошкамиЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Калмазан, Вікторія Борисівна; Атанова, Юлія Олегівна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Kalmazan, Viktoria; Atanova, Yulia
2017Дослідження якості та безпечності яблучного оцтуЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гаврюшенко, Катерина Андріївна; Shulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Gavryushenko, Kateryna
Showing results 21 to 40 of 123
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback