DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Shulga, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 62 to 81 of 123
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Зміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачівШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana
2012Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзииШульга, Сергей Иванович; Шульга, Оксана Сергеевна; Ковбаса, Владимир Николаевич; Kovbasa, Vladimir; Shulga, Oksana; Shulga, Serhij
2016Использование обогащенных сьедобных пленочных покрытий для хлебобулочных и кондитерских изделийЧорна, Анастасия Ивановна; Шульга, Оксана Сергеевна; Арсеньева, Лариса Юрьевна; Петренко, Елена Дмитриевна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Petrenko, Olena
2017Їстівна плівка - екологічний біодеградабельний матеріал для цукерок «корівка»Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa
2017Їстівна плівка та покриття – перспективна заміна традиційній обгортці помадних цукерокШульга, Оксана Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Shulga, Oksana; Petrusha, Oksana
2017Їстівна плівка та покриття, які утилізуютьсяШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Shulga, Oksana; Chorna, Anastasia
2015«Їстівна» плівка як необхідна складова хлібобулочних виробів для продовження свіжостіШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Shulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa
2015«Їстівна плівка» як спосіб подовження терміну зберігання пряниківЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Голь, Артем Олегович; Gol, Artem; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa
2017Їстівна плівка як фактор збереження свіжості помадних цукерокШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Чорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2017Їстівне покриття – екологічне пакування для житнього та житньо-пшеничного хлібаШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana
2016Їстівне покриття як фактор збереження свіжості та засіб підвищення біологічної цінності кондитерських виробівШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana
2019Їстівний посуд альтернативна заміна пластикуРоботько, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Robotko, Anastasia; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana
2016Їстівні плівки - перспективний напрям паковання харчових продуктівЧорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa; Shulga, Oksana
2017Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробівЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana
2017ІЧ-дослідження їстівних плівок і покриттів з полівініловим спиртомЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana
2014ІЧ-спектроскопія - метод дослідження споживних властивостей екструзійних продуктівШульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович; Shulga, Oksana; Shulga, Serhij
2016Композиція антибактеріальної біодеградованої плівки(Патент на корисну модель №110866)Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Гончаренко, Людмила Андріївна; Кобилінський, Сергій Миколайович; Зусько, Катерина; Рябов, Сергій; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Gregirchak, Natalia; Goncharenko, Ludmila; Kobylinskyi, Sergiy; Zusko, Kateruna; Riabov, Sergiy
2014Конденсація солей 2-амінотіазолу і його бензоаналогів з трифторацетилацетономШульга, Сергій Іванович; Шульга, Оксана Сергіївна; Ковч, Аліна Володимирівна; Shulga, Serhij; Shulga, Oksana; Kovch, Alina
2018Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуваннямЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana
2018Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністюШульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович; Листопад, Володимир Васильович; Shulga, Oksana; Shulga, Serhij; Lystopad, Vladimir
Showing results 62 to 81 of 123
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback