DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Stukalska, Nataliya

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 3 to 22 of 22
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аромамаркетинг в готельному бізнесіСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya; Базалук, Лідія Борисівна; Bazaluk, Lidia
2012Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібненняСтукальська, Наталія Миколаївна; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Topol’nik, Vera
2013Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршівСтукальська, Наталія Миколаївна; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Topol’nik, Vera
2015Вплив швидкості обертання приводного валу м’ясорубки на вологозв’язуючу здатність фаршів з м’яса курятиниСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya
2008До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристикамиТопольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya
2015Еволюція винної пробкиСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya
2016Екологізація готелів УкраїниСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya
2016Інноваційні види туризмуКовешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Koveshnikov, Vladimir; Lifirenko, Olena; Stukalska, Nataliya
2012Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе)Стукальська, Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2015Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятиниСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya
2014Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятиниСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya
2012Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м'яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2012Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg
2009Обгрунтування експерименту для оптимізації процесу подрібнення м'яса курятиниТопольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya
2018Оптимізація процесу подрібнення м’ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якостіСтукальська, Наталія Миколаївна; Stukalska, Nataliya
2016Питання класифікації в сфері туризмуКовешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Koveshnikov, Vladimir; Lifirenko, Olena; Stukalska, Nataliya
2016Принципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовцівДовга, Олена Олександрівна; Довга, Елена Александровна; Dovga, Elena; Стукальська, Наталія Миколаївна; Стукальская, Наталья Николаевна; Stukalska, Nataliya
2015Психологічні відмінності харчової поведінки серед сучасної молодіСтукальська, Наталія Миколаївна; Стукальская, Наталья Николаевна; Stukalska, Nataliya; Логацька, Тетяна; Логацкая, Татьяна; Lohatska, Tatyana
2016Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного господарстваСтукальська, Наталія Миколаївна; Сахненко, Катерина Олександрівна; Stukalska, Nataliya; Sakhnenko, Catherine
2016Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениціАнтоненко, Артем Васильович; Приходько, Ксенія Ігорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Antonenko, Artem; Stukalska, Nataliya; Prikhodko, Ksenyya
Showing results 3 to 22 of 22
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback