DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Іванова, Тетяна Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 31
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Effect of meat product with onion skin extract on metabolic profile in SHRIvanova, Tatiana; Іванова, Тетяна Миколаївна; Peshuk, Ludmila; Пешук, Людмила Василівна; Goshovska, Yulia; Гошовська, Юлія Володимирівна; Romanenko, Mariana; Романенко, Мар’яна Станіславівна; Fedichkina, Raisa; Федічкіна, Раїса Андріївна; Sagach, Vadim; Сагач, Вадим Федорович; Sineok, Ludmila; Сінеок, Людмила Леонідівна; Shapoval, Igor; Шаповал, Ігор Михайлович
2013Meat of feral animals as raw material for diet or medioprophylactic meat foodsPeshuk, Ludmila; Shteak, Irina; Ivanova, Tatiana; Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2015Special products using non traditional raw materialPeshuk, Ludmila; Ivanova, Tatiana; Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2013Аналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировиниДидюк, Олена Юріївна; Dydyuk, Elena; Іванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Клишко, Марина Леонідівна; Klushko, Maryna
2016Варена ковбаса «Оніотін» (Патент на корисну модель № 105970)Пешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila; Іванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Гавалко, Юрій Вікторович; Havalko, Yuriy
2014Визначення металічних елементів в м’ясних маринадахПешук, Людмила Василівна; Іщенко, М. В.; Іванова, Тетяна Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Ishchenko, Vera; Peshuk, Ludmila; Ischenko, M.
2018Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостямиПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Будник, Ніна Василівна; Peshuk, Ludmila; Ivanova, Tatiana; Budnyk, Nina
2014Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаПешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Peshuk, Ludmila; Ishchenko, Vera; Shteak, Irina; Ivanova, Tatiana
2014Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич; Peshuk, Ludmila; Ivanova, Tatiana; Gagach, Ivan
2015Використання оленини у сирокопчених ковбасахМаршалок, Тарас Валерiйович; Пешук, Людмила Василівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Іванова, Тетяна Миколаївна; Marshalok, Taras; Peshuk, Ludmila; Bakhmach, Vladimir; Ivanova, Tatiana
2014Вплив харчових кислот на колір м'яса дикого кабана в процесі маринуванняІванова, Тетяна Миколаївна; Пешук, Людмила Василівна; Ivanova, Tatiana; Peshuk, Ludmila
2017Дослідження м’ясного продукту з додаванням кверцетинвмісної сировини в середовищі in vivoІванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Гошовська, Юлія Володимирівна; Goshovska, Yulia; Охай, Ірина Юріївна; Ohhi, Irina; Пешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila; Романенко, Мар’яна Станіславівна; Romanenko, Mariana; Федічкіна, Раїса Андріївна; Fedichkina, Raisa; Шаповал, Ігор Михайлович; Shapoval, Igor
2017Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м’ясних продуктівІванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Зусько, Катерина Вікторівна; Zusko, Katherine; Куц, Анатолій Михайлович; Kuts, Anatoly; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Gregirchak, Natalia; Пешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila
2014Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаПешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Ishchenko, Vera; Peshuk, Ludmila; Shteak, Irina
2017Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберіганняГрегірчак, Наталія Миколаївна; Gregirchak, Natalia; Пешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila; Зусько, Катерина Вікторівна; Zusko, Katherine; Іванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Radzievska, Irina
2016Дослідження терміну зберігання варених ковбас з додаванням кверцетину і кверцетинвмісної вторинної сировини (лушпиння цибулі)Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Peshuk, Ludmila; Ivanova, Tatiana
2017Екстракти лушпиння цибулі та мати-й-мачухи як пріорітетна кверцетинвмісна сировинаІванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana; Зусько, Катерина Вікторівна; Zusko, Katherine; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Gregirchak, Natalia; Пешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila
2014Інновація в термічному обробленні напівфабрикатівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич; Peshuk, Ludmila; Ivanova, Tatiana; Gagach, Ivan
2016Кверцетинвмісна водна витяжка з лушпиння цибулі як антиоксидант у технології м’ясних виробівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Peshuk, Ludmila; Ivanova, Tatiana
2015Перспективи використання біокорегуючих м’ясопродуктівПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гавалко, Юрій Вікторович; Peshuk, Ludmila; Galenko, Oleg; Shteak, Irina; Ivanova, Tatiana; Havalko, Yuriy
Showing results 1 to 20 of 31
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback