Browsing by Author Івчук, Надія Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 57  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Efficiency of using of the mineralized malts composition for the enhancement of food products by micronutrientsBashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya; Bashta, Oleksandr; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Башта, Олександр Васильович
2017Prospects for sugar confectionery for gerontologic purposeUschapovskyy, Artem; Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Smirnova, Elizabeth; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2015Yacón and Scorzonera as functional enrichment of foodBashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya; Bashta, Oleksandr; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Башта, Олександр Васильович
2000Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктозиЛементар, Святослав Юрійович; Lementar, Sviatoslav; Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Gulyy, Ivan; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Mironchuk, Valeriy
2015Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвникамиІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Bashta (Sheremet), Alla
2014Барвні речовини водних екстрактів і екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбуруМихальчук, К. М.; Mikhalchuk, K.; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya
2011Взаимное влияние фруктозы и сахарозы на реологию обезжиренного сгущенного молокаІванова, Вікторія Джанівна; Иванова, Виктория Джановна; Ivanova, Victoria; Івчук, Надія Павлівна; Ивчук, Надежда Павловна; Ivchuk, Nadiya
2019Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiaeІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Ivchuk, Nadiya; Bashta (Sheremet), Alla; Martynenko, Tatyana
2017Вивчення впливу фізичних та хімічних чинників на якість пюре з бульб топінамбураІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Мазур, Оксана; Mazur, Oksana
2017Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуруІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Ущаповський, Артем Олегович; Ivchuk, Nadiya; Bashta (Sheremet), Alla; Uschapovskyy, Artem
2018Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначенняСливченко, Володимир Олександрович; Івчук, Надія Павлівна; Slyvchenko, Vladimir; Ivchuk, Nadiya
2017Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначенняУщаповський, Артем Олегович; Uschapovskyy, Artem; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya
2014Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбураІвчук, Надія Павлівна; Спащук, А. В.; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Ivchuk, Nadiya; Spaschuk, A.; Martynenko, Tatyana
2016Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Bashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya
2016Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробівУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Uschapovskyy, Artem; Ivchuk, Nadiya
2017Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробівІвчук, Надія Павлівна; Хоменко, Анастасія Анатоліївна; Ivchuk, Nadiya; Homenko, Anastasiya
2013Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хлібаІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.; Ivchuk, Nadiya; Lebed, N.
2015Вплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae»Івчук, Надія Павлівна; Алтуніна, Катерина Миколаївна; Ivchuk, Nadiya; Altunina, Katerina
2014Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджівІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.; Ivchuk, Nadiya; Lebed, N.
2014Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при сумісному їх використанніІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya