|
eNUFTIR >
Просмотр собрания по группе - Авторы Івчук, Надія Павлівна
Отображение результатов 1 до 20 из 39
Дата випуск | Назва | Авторы(ы) | 2017 | Prospects for sugar confectionery for gerontologic purpose | Uschapovskyy, Artem; Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Smirnova, Elizabeth; Смірнова, Єлизавета Сергіївна |
2000 | Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктози | Лементар, Святослав Юрійович; Lementar, Sviatoslav; Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Gulyy, Ivan; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Mironchuk, Valeriy |
2015 | Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками | Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Bashta (Sheremet), Alla |
2014 | Барвні речовини водних екстрактів і екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбуру | Михальчук, К. М.; Mikhalchuk, K.; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya |
2011 | Взаимное влияние фруктозы и сахарозы на реологию обезжиренного сгущенного молока | Іванова, Вікторія Джанівна; Иванова, Виктория Джановна; Ivanova, Victoria; Івчук, Надія Павлівна; Ивчук, Надежда Павловна; Ivchuk, Nadiya |
2017 | Вивчення впливу фізичних та хімічних чинників на якість пюре з бульб топінамбура | Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Мазур, Оксана; Mazur, Oksana |
2017 | Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуру | Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Ущаповський, Артем Олегович; Ivchuk, Nadiya; Bashta (Sheremet), Alla; Uschapovskyy, Artem |
2017 | Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначення | Ущаповський, Артем Олегович; Uschapovskyy, Artem; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya |
2014 | Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбура | Івчук, Надія Павлівна; Спащук, А. В.; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Ivchuk, Nadiya; Spaschuk, A.; Martynenko, Tatyana |
2016 | Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів | Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Bashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya |
2016 | Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробів | Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Uschapovskyy, Artem; Ivchuk, Nadiya |
2017 | Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробів | Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Хоменко, Анастасія; Homenko, Anastasiia |
2013 | Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба | Івчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.; Ivchuk, Nadiya; Lebed, N. |
2015 | Вплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae» | Івчук, Надія Павлівна; Алтуніна, Катерина Миколаївна; Ivchuk, Nadiya; Altunina, Katerina |
2014 | Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів | Івчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.; Ivchuk, Nadiya; Lebed, N. |
2014 | Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини | Івчук, Надія Павлівна; Хмарук, Тетяна Володимирівна; Ivchuk, Nadiya; Khmaruk, Tatiana |
2014 | Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при сумісному їх використанні | Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya |
2011 | Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування | Іванова, Вікторія Джанівна; Івчук, Надія Павлівна; Ivanova, Victoria; Ivchuk, Nadiya |
2013 | Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення | Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Остролуцька, Ю. С.; Bashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya; Ostrolutska, J. |
2013 | Історія ВНЗ як один 13 аспектів патріотичного виховання та професійної підготовки студентів | Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya |
Отображение результатов 1 до 20 из 39
|