DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Антонюк, Марія Миколаївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 71
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2009Rhizopus sp.2000 FM – the active fungi exolipase producerAntoniuk, Maria; Borisenko, A.; Eisenberg, Victoria; Stoiko, V.; Антонюк, Марія Миколаївна; Борисенко, А. В.; Айзенберг, Вікторія Леонідівна; Стойко, В. А.
2016The use of the biologically activated grain is in technology of health productsSimahina, Galina; Bazhay-Zhezherun, Svetlana; Mykoliv, Tatiana; Bereza-Kіndzerska, Ludmila; Antoniuk, Maria; Сімахіна, Галина Олександрівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Миколів, Тетяна Іванівна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Антонюк, Марія Миколаївна
2012Варена ковбаса „Особлива” (Патент на винахід № 99574)Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Антонюк, Марія Миколаївна; Antoniuk, Maria; Філоненко, Михайло Ігорович; Filonenko, Mikhail; Бомко, Ірина Василівна; Bomko, Irina
2004Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищіАнтонюк, Марія Миколаївна; Antoniuk, Maria; Стабнікова, Олена Всеволодівна; Stabnikova, Elena; Устинов, Юрій Васильович; Ustinov, Yuriy; Ларіонова, І. В.; Larionova, I.; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Lych (Tkachenko), Inna
2002Вибір режиму пророщування зерна для забезпечення накопичення метаболізованого селенуАнтонюк, Марія Миколаївна; Antoniuk, Maria; Хіврич, Борис Іванович; Hivrich, Boris; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Stabnikov, Victor; Стабніков, Віктор Петрович
2008Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культурАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Hivrich, Boris; Antoniuk, Maria; Bondar, Natalia
2011Визначення оптимальних умов культивування Rhizopus sp. 2000 ФМ – продуцента позаклітинної ліпазиАнтонюк, Марія Миколаївна; Борисенко, А. В.; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Айзенберг, Вікторія Леонідівна; Antoniuk, Maria; Borisenko, A.; Lych (Tkachenko), Inna; Eisenberg, Victoria
2014Визначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиківКурпілянська, Катерина Володимирівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Kurpilyanska, Catherine; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa
2008Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначенняАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
2004Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництвіАнтонюк, Марія Миколаївна; Стабнікова, Олена Всеволодівна; Устинов, Юрій Васильович; Antoniuk, Maria; Stabnikova, Elena; Ustinov, Yuriy
2013Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хлібаГубеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa; Antoniuk, Maria
2004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Arsenieva, Larisa; Antoniuk, Maria; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor
2004Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тістаАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Устинов, Юрій Васильович; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Ustinov, Yuriy; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris
2004Досвід і перспективи збагачення хліба йодомАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Gerasymenko, Larisa
2004Досвід і перспективи збагачення хліба йодомАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Gerasymenko, Larisa
2013Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Мацько, Любов Михайлівна; Мартич, Віталій Володимирович; Polischuk, Galina; Antoniuk, Maria; Matsko, Lyubov; Martich, Vitaliy
2011Дослідження мікробіологічних показників морозива з рослинними екстрактамиПоліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Антонюк, Марія Миколаївна; Polischuk, Galina; Gulak, Elena; Zgurskiy, Andrey; Antoniuk, Maria
2011Дослідження мікробіологічних показників рослинних екстрактів як рецептурних інгредієнтів у виробництві морозиваАнтонюк, Марія Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Antoniuk, Maria; Gulak, Elena; Polischuk, Galina
2009Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктами переробки харчового люпинуБондар, Наталія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Bondar, Natalia; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2013Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиківЗолотоверх, Екатерина; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Zolotoverh, Ekaterina; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa
Отображение результатов 1 до 20 из 71
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь