DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 125
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2014Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономіїПшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Pshenichnikova, Yulia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2014CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Пшенічнікова, Юлія; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Pshenichnikova, Yulia
2014Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономіїПшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Pshenichnikova, Yulia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2017Cпосіб виробництва кексу функціонального призначення (Патент на винахід № 114376)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Шкабура, Софія Сергіївна; Shkabura, Sofia; Тельна, Ганна Миколаївна; Telna, Anna
2016Cпосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 113114 UA)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2013Dolphinarium hotel as innovative type of health centreArpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Riabokon, Tetiana; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Рябоконь, Тетяна Юріївна
2015Effectiveness of fortification of food fibresKobets (Zadorozhnia), Elena; Smirnova, Elizabeth; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Innovative breakthrough in the restaurant industryArpul (Oleksiichuk), Oksana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2014QR-код у ресторанному бізнесіДраненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Dranenko, Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2016SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфонДочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дубко, Андрій Вікторович; Dochynets, Inga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dubko, Andrey
2013«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктівУдовицький, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Udovitskiy, V.; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2013The development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2015The use of plant materials in culinary products out of yeasted doughArpul (Oleksiichuk), Oksana; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2016Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technologyKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2016Vegetable oils as a source of functional ingredientsКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2015Wheat fibre impact on flour confectionery products qualityKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Валентинович; Oleinik, Sergey
2015Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку УкраїниЛюбачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Lubachevska, Nadia; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Koval, Olga V.; Pushka, Olga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Отображение результатов 1 до 20 из 125
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь