DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Арсеньєва, Лариса Юріївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 173
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2016Antibacterial biodegradable films for foodsЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Зусько, Катерина; Рябов, Сергій; Кобилінський, Сергій Миколайович; Гончаренко, Людмила Андріївна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Gregirchak, Natalia; Zusko, Kateruna; Riabov, Sergiy; Kobylinskyi, Sergiy; Goncharenko, Ludmila
2016Edible coating as a factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakesChorna, Anastasia; Чорна, Анастасія Іванівна; Shulga, Oksana; Шульга, Оксана Сергіївна; Arsenieva, Larisa; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Gol, Artem; Голь, Артем Олегович
2016Edible films enriched by elaminChorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Petrenko, Olena; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петренко, Олена
2014Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of FalsificationDovgun, Irina; Arsenieva, Larisa; Kononchuk, Victoria; Довгун, Ірина Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Конончук, Вікторія Миколаївна
2015Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsionLiavynets, Heorhii; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Dovgun, Irina; Лявинець, Георгій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Довгун, Ірина Миколаївна
2013Improving recipe composition and technology of bread sticksSmirnova, Elizabeth; Arsenieva, Larisa; Yaschenko, Victoria; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Ященко, Вікторія Сергіївна
2016Influence of organic plasticizers on sensory, physicalmechanical properties and chemical changes of biodegradable filmsShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa; Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Infrared Spectroscopy for Studying Foods and Biodegradable PackagingShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa; Shulga, Sergei; Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шульга, Сергій Іванович
2013Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industryYaschenko, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, Elizabeth; Ященко, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2013Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry productsKokhan, Olena; Sharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Кохан, Олена Миколаївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович
2012The course of biochemical processes in fermenting-forming aggregateZarubina, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, Elizabeth; Зарубіна, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2012Total phenolic content and free radical scavenging activity of extracts from selected plants of ukrainian flora: potential for application in functional food technologiesIvanova, Victoria; Arsenieva, Larisa; Іванова, Вікторія Джанівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technologyKokhan, Olena; Liavynets, Heorhii; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa; Кохан, Олена Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2015Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробівГоль, Артем Олегович; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Gol, Artem; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa
2016Активне біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на винахід № 112821)Чорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Шульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Бурдейна, Оксана Володимирівна; Burdejna, Oksana
2016Активне біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на корисну модель №104044)Чорна, Анастасія Іванівна; Chorna, Anastasia; Шульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Бурдейна, Оксана Володимирівна; Burdejna, Oksana
2015Активне паковання-запорука якості та безпеки харчових продуктівЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бурдейна, Оксана Володимирівна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Burdejna, Oksana
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Хіврич, Борис Іванович; Hivrich, Boris; Махинько, Валерій Миколайович; Makhynko, Valeriy; Борисенко, Олена Вікторівна; Borysenko, Elena; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2017Біодеградабельне покриття, що запобігає черствінню (Патент на винахід № 115195 )Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Попова, Інна Вадимівна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Popova, Inna Vadymivna
Отображение результатов 1 до 20 из 173
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь