DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Бадрук, Вадим Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вплив суміші ізомальту та фруктози на технологічні властивості маси для кондитерського виробу маршмелоуДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
2009Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної масиДорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Prylutska, Lina; Badruk, Vadim
2014Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на винахід № 105715)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
2013Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на корисну модель № 83982)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
2012Надання маршмелоу статусу функціональний і дієтичний продукт за рахунок раціонального використання мальтитолу та фруктозиДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
2013Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначенняБадрук, Вадим Володимирович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Badruk, Vadim; Zinchenko, Tatiana; Dorohovich, Antonella
2014Цукрозамiнник нового покоління еритрітол i його вплив на сорбційно-десорбційні властивості маршмелоуДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
Showing results 1 to 7 of 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback