Browsing by Author Бадрук, Вадим Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вплив суміші ізомальту та фруктози на технологічні властивості маси для кондитерського виробу маршмелоуДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
2009Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної масиДорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Бадрук, Вадим Володимирович
2014Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на винахід № 105715)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
2013Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на корисну модель № 83982)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
2012Надання маршмелоу статусу функціональний і дієтичний продукт за рахунок раціонального використання мальтитолу та фруктозиДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
2013Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначенняБадрук, Вадим Володимирович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
2014Цукрозамiнник нового покоління еритрітол i його вплив на сорбційно-десорбційні властивості маршмелоуДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович