Browsing by Author Бандуренко, Галина Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 162  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Барвник харчовий з червоного буряка (Патент на корисну модель № 47540)Ключко, Олександра Ігорівна; Попова, Наталія Вікторівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2014Вибір оптимальних режимів бланшування моркви при отриманні натурального морквяного сокуБессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Мисюра, Тарас Григорович
2010Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробівХоменко, С. О.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2015Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатівБандуренко, Галина Михайлівна; Писарєв, Максим Григорович
2015Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх стравКарпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2007Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачівБандуренко, Галина Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Трушина, О. М.
2006Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусівМарчук, О. М.; Бандуренко, Галина Михайлівна
2014Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікриТесленко, Анастасія Михайлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2017Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеківБандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Ксенія Іванівна; Зварич, Т. В.
2014Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертівМиронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2016Використання харчових добавок на основі моркви у харчовій промисловостіМалежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2017Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировиниБандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
2015Вплив води на якість ферментованих огірківБандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович
2011Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продуктуЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина Михайлівна
2014Дослідження процесу нвч-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувачаМалежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2014Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавкиМалежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2013Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировиниБандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з морквиБессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2012Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способомБавровська, Т. В.; Лесечко, О. А.; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна
2010Желе фруктово-морквяне (Патент на корисну модель № 55072)Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна