DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Бандуренко, Галина Михайлівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 149
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Fish proteins enzymatic hydrolysis kinetic’s analysisBandurenko, Galina; Vinnov, Alexey; Бандуренко, Галина Михайлівна; Віннов, Олексій Сергійович
2013New multifunctional dietary supplements based on raw carrotBessarab, Alexander; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bandurenko, Galina; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2016Technology production of dried vitaminized vegetablesBandurenko, Galina; Bessarab, Alexander; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana; Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2014The changes of carotene in the process of obtaining food additives on the basis of carrotsBessarab, Alexander; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bandurenko, Galina; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2016The study of features of control of technological process for receiving the apple snacksBandurenko, Galina; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana; Dubkovetskyy, Igor; Strelchenko, L.; Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Стрельченко, Л. В
2016The use of convective–thermoradiative method of energy supply in the apple snack technologyBandurenko, Galina; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana; Dubkovetskyy, Igor; Strelchenko, L.; Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Стрельченко, Л. В.
2010Барвник харчовий з червоного буряка (Патент на корисну модель № 47540)Бандуренко, Галина Михайлівна; Попова, Наталія Вікторівна; Popova, Natalia; Ключко, Олександра Ігорівна; Kliuchko, Alexandra; Bandurenko, Galina
2014Вибір оптимальних режимів бланшування моркви при отриманні натурального морквяного сокуБессараб, Олександр Семенович; Bessarab, Alexander; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Levkivska (Muzika), Tetiana; Мисюра, Тарас Григорович; Misyura, Taras; Bandurenko, Galina
2010Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробівХоменко, С. О.; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Homenko, S.; Koretska, Iryna; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
2015Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатівБандуренко, Галина Михайлівна; Писарєв, Максим Григорович; Bandurenko, Galina; Pysarev, Maxim
2015Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх стравКарпік, Лариса; Бандуренко, Галина Михайлівна; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Karpik, Larissa; Bandurenko, Galina; Pysarev, Maxim; Levkivska (Muzika), Tetiana
2007Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачівБандуренко, Галина Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Трушина, О. М.; Bandurenko, Galina; Krapivnitska, Iryna; Trushina, O.
2006Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусівБандуренко, Галина Михайлівна; Bandurenko, Galina
2014Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікриТесленко, Анастасія Михайлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Teslenko, Anastasia; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
2014Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертівМиронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Myronets, Natalia; Teslenko, Anastasia; Vashchenko, Aleksey; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
2016Використання харчових добавок на основі моркви у харчовій промисловостіБандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Bandurenko, Galina; Bessarab, Alexander; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana
2015Вплив води на якість ферментованих огірківБандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Bandurenko, Galina; Bessarab, Alexander
2011Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продуктуБезусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Bezusov, Anatoly; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
2012Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способомБавровська, Т. В.; Лесечко, О. А.; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Bavrovska, T.; Lesechko, O.; Bessarab, Alexander; Bandurenko, Galina
2014Дослідження процесу нвч-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувачаБессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Малежик, Іван Федорович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Bessarab, Alexander; Levkivska (Muzika), Tetiana; Malezhik, Ivan; Bandurenko, Galina
Отображение результатов 1 до 20 из 149
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь