DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Бахмач, Володимир Олександрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 32
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharidesMank, Valeriy; Melnyk, Oksana; Bakhmach, Vladimir; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Оксана Петрівна; Бахмач, Володимир Олександрович
2013Xanthan gum using in the mayonnaise technology producingBakhmach, Vladimir; Babenko, Valeriy; Beletsky, Dmitriy; Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій Іванович; Белецький, Дмитро
2012Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезіДядечко, Олена Володимирівна; Dyadechko, Elena; Бахмач, Володимир Олександрович; Bakhmach, Vladimir
2012Використання гідроколоїдів у харчовому виробництвіКір’янова, Ганна Анатоліївна; Корецька, Ірина Львівна; Манк, Валерій Веніамінович; Бахмач, Володимир Олександрович; Kiryanova, Anna; Koretska, Iryna; Mank, Valeriy; Bakhmach, Vladimir
2012Використання камеді у виробництві низько жирних майонезівБахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Кір’янова, Ганна Анатоліївна; Корецька, Ірина Львівна; Bakhmach, Vladimir; Mank, Valeriy; Kiryanova, Anna; Koretska, Iryna
2014Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезівБердашкова, Л. О.; Бахмач, Володимир Олександрович; Носенко, Тамара Тихонівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Berdashkova, L.; Bakhmach, Vladimir; Nosenko, Tamara; Vovkodav (Obizyuk), Natalia
2015Використання натуральних емульгуючих компонентів в технології майонезівСтрой, І. І.; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Stroy, I.; Babenko, Valeriy; Bakhmach, Vladimir
2015Використання оленини у сирокопчених ковбасахМаршалок, Тарас Валерiйович; Пешук, Людмила Василівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Іванова, Тетяна Миколаївна; Marshalok, Taras; Peshuk, Ludmila; Bakhmach, Vladimir; Ivanova, Tatiana
2014Властивості майонезів з продуктами переробки насіння ріпакуНосенко, Тамара Тихонівна; Кот, Тетяна Олександрівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Nosenko, Tamara; Kot, Tatiana; Babenko, Valeriy; Bakhmach, Vladimir
2014Вплив продуктів реакції амідування ацилгліцеринів діетаноламіном на адсорбційну здатністьПапченко, Вікторія; Бахмач, Володимир Олександрович; Papchenko, Victoria; Bakhmach, Vladimir
2015Дослідження реологічних властивостей водних розчинів камеді ксантануБахмач, Володимир Олександрович; Bakhmach, Vladimir
2014Дослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторівТимощук, А. Ю.; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Tymoshchuk, A.; Babenko, Valeriy; Bakhmach, Vladimir
2014Дослідження технології майонезу з використанням моно-диацилгліцеролівТимощук, А. Ю.; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Tymoshchuk, A.; Babenko, Valeriy; Bakhmach, Vladimir
2014Дослідження характеристик високоплавкої фракції пальмової олії та використання її у харчовій промисловостіБахмач, Володимир Олександрович; Bakhmach, Vladimir
2012Інгібітори корозії на основі відновлювальної сировиниБахмач, Володимир Олександрович; Bakhmach, Vladimir
2018Крем шоколадний (патент на корисну модель № 127269)Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Єрмаков, Микола Олександрович; Babenko, Valeriy; Bakhmach, Vladimir; Yermakov, Mykola
2004МайонезБахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Bakhmach, Vladimir; Mank, Valeriy
2015Моделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсійБердашкова, Л. О.; Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Berdashkova, L.; Bakhmach, Vladimir; Vovkodav (Obizyuk), Natalia
2013Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництвМельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Бахмач, Володимир Олександрович; Melnyk, Oksana; Mank, Valeriy; Bakhmach, Vladimir
2016Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостямиМатвєєва, Т. В.; Анан’єва, Валерія Вікторівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Matveeva, T.; Anan'eva, Valeria; Bakhmach, Vladimir
Showing results 1 to 20 of 32
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback