DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Башта (Шеремет), Алла Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 59
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Fruit and berry composition in dairy products for military personnelSimahina, Galina; Halapsina, Svetlana; Bashta (Sheremet), Alla; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Халапсіна, Світлана Владиславівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Науменко, Наталія Валентинівна
2013Fruit jelly marmalade recreational purposesBashta (Sheremet), Alla; Leschinska, Т.; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лещинська, Т. С.
2015Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвникамиІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Bashta (Sheremet), Alla
2016Вибір композиції мінералізованих солодів для збагачення житньо- пшеничного хлібаАтаманюк, Віталія Олександрівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Atamanyuk, Vitalia; Bashta (Sheremet), Alla
2006Вибір тканин для фільтрування гідролізату, одержаного із пшениціBashta (Sheremet), Alla; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Lagoda, Vladimir
2017Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуруІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Ущаповський, Артем Олегович; Ivchuk, Nadiya; Bashta (Sheremet), Alla; Uschapovskyy, Artem
2005Визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатівBashta (Sheremet), Alla; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Lagoda, Vladimir
2019Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хлібаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Bashta (Sheremet), Alla
2014Використання дикорослої сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Bashta (Sheremet), Alla
2012Використання кедрового та соснового пилку в якості функціональних збагачувачів продуктів для спортсменівСтешенко, О. М.; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Steshenko, O.; Bashta (Sheremet), Alla
2016Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Bashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya
2017Використання нетрадиційної рослиної сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Bashta (Sheremet), Alla
2018Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладуСкрипка, Злата; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Skrypka, Zlata; Bashta (Sheremet), Alla
2014Використання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Шурда, Наталія; Bashta (Sheremet), Alla; Shurda, Natalia
2003Використання природних дисперсних мінералів для очищення глюкозного розчину, одержаного із пшениціБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Манк, Валерій Веніамінович; Bashta (Sheremet), Alla; Lagoda, Vladimir; Mank, Valeriy
2004Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениціБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бойко, Юрій Іванович; Лагода, Володимир Андрійович; Українець, Анатолій Іванович; Bashta (Sheremet), Alla; Boyko, Yuriy; Lagoda, Vladimir; Ukrainets, Anatoliy
2013Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Остролуцька, Ю. С.; Bashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya; Ostrolutska, J.
2002Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропу із пшениці з використанням природних сорбентів і активованого вугілляБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Карпович, Інна Віталіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Bashta (Sheremet), Alla; Lagoda, Vladimir; Karpovich, Inna; Mank, Valeriy
2014Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировиниBashta (Sheremet), Alla; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2015Дослідження складу полісахаридів нетрадиційної сировини та можливості подальшого її використання для збагачення харчових продуктівBashta (Sheremet), Alla; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Showing results 1 to 20 of 59
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback