Browsing by Author Башта (Шеремет), Алла Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 87  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвникамиІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2019Безглютеновий бісквітний напівфабрикат оздоровчого призначення (Патент на корисну модель № 135437)Вихристенко, Олена Юріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2016Вибір композиції мінералізованих солодів для збагачення житньо- пшеничного хлібаАтаманюк, Віталія Олександрівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2006Вибір тканин для фільтрування гідролізату, одержаного із пшениціБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович
2019Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiaeІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2017Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуруІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Ущаповський, Артем Олегович
2020Визначення гідродинамічних втрат потужності в зубчастій передачі. ТеоріяНоско, Павло Леонідович; Башта, Олександр Васильович; Бойко, Григорій Олексійович; Герасимова, Ольга Вячеславівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2005Визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович
2019Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хлібаСладковський, Олександр; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2014Використання дикорослої сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна
2012Використання кедрового та соснового пилку в якості функціональних збагачувачів продуктів для спортсменівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Стешенко, Ольга Михайлівна
2020Використання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна
2019Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна
2021Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна
2017Використання нетрадиційної рослиної сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна
2021Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Дарина Сергіївна
2016Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна
2018Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладуСкрипка, Злата; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2014Використання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначенняШурда, Наталія; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна