Browsing by Author Бендерська, Ольга Вячеславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 70  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратамиБендерська, Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2018Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусівБендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Шикирава, Аліна Володимирівна
2017-02-21Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочахБендерська, Ольга Вячеславівна; Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Аналіз нітратного забруднення зразків питної води м. Києва та Київської областіБендерська, Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна
2020Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоївШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська, Ольга Вячеславівна
2013Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратамБендерська, Ольга Вячеславівна; Лановенко, Юлія Володимирівна; Петрук, Галина Миколаївна
2019Визначення впливу попередньої обробки томатів на зміни комплексу каротиноїдів томатної сировиниБаженова, Надія Андріївна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
2016Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваБендерська, Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
2015Використання насіння сочевиці в технології соусівЛановенко, Юлія Володимирівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович
2017Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусівБендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2018Використання плодів калини у виробництві харчових продуктівБендерська, Ольга Вячеславівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Використання технології пастеризації «HPP Juice»Бендерська, Ольга Вячеславівна; Михайлович, Володимир Олександрович; Бессараб, Олександр Семенович
2018Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусівБендерська, Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2018Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусівБендерська, Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія Євгеніївна
2013Виробництво функціональної ферментованої продукції із застосуванням лікарської сировиниЛесечко, О. А.; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2011Віруси – біологічна небезпекаНещадим, Лариса Петрівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна
2018Деякі аспекти використання вторинної томатної сировини в технологіях харчових продуктівБендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
2019До питання використання вторинних ресурсів плодовоовочевої галузі харчової промисловостіБендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
2013До питання оцінки ризиків надзвичайних ситуацій в УкраїніБендерська, Ольга Вячеславівна; Хіврич, Олександр Васильович
2016До питання стану забруднення питної води нітратами та їх похіднимиБендерська, Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович