Browsing by Author Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 51  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Альтернативні способи приготування фонданівГавриш, Андрій Володимирович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна
2015Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравахБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2019Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинностіБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2016Гарячі солодкі страви спеціального призначенняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2013Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2018Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезіїБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
2014Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковкиБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2016Експерименти з їжею і науковий підхідБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014Закордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртівБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2013Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухніБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015Значення філософії ПлатонаБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Кітов, Микола Григорович
2015Коричневий цукор − різновиди і способи застосуванняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2012Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарстваБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014Неймінг в ресторанному бізнесіБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2014Нові технології в ресторанному бізнесіБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2015Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначенняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2012Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономіїАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2015Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначенняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава Олегівна
2015Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначенняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2016Особливості рецептурного складу фонданівБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна