Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 51
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Альтернативні способи приготування фонданів
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Губенко, Станіслава Олегівна
2015
Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Губенко, Станіслава Олегівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2019
Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинності
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
2016
Гарячі солодкі страви спеціального призначення
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2013
Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
;
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2018
Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
2014
Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2016
Експерименти з їжею і науковий підхід
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014
Закордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртів
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2013
Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015
Значення філософії Платона
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Кітов, Микола Григорович
2015
Коричневий цукор − різновиди і способи застосування
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2012
Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014
Неймінг в ресторанному бізнесі
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2014
Нові технології в ресторанному бізнесі
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2015
Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Губенко, Станіслава Олегівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2012
Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2015
Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Губенко, Станіслава Олегівна
2015
Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2016
Особливості рецептурного складу фонданів
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Іщенко, Тетяна Іванівна