Browsing by Author Боднарчук, Оксана Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозуШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2009Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіруШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна; Bodnarcuk, Oksana
2008Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіруБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2004Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2004Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2005Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групиКігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна
2004Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2004Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна
2009Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчуванняШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2009Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіруШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2006Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання (Патент на винахід № 74753)Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна
2005Утилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп»Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2006Штам бактерій Lactobacillus helveticus, що використовується у виробництві заквашувальних культур для твердих сичужних сирів (Патент на винахід № 76906)Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна