Browsing by Author Бондарчук, Оксана Васильевна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групиКігель, Наталя Федорівна; Кигель, Наталья Федоровна; Kigel, Natalia; Шульга, Наталія Михайлівна; Шульга, Наталья Михайловна; Боднарчук, Оксана Василівна; Bodnarcuk, Oksana; Shulga, Natalia; Бондарчук, Оксана Васильевна
2004Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Bodnarcuk, Oksana; Шульга, Наталія Михайлівна; Шульга, Наталья Михайловна; Кігель, Наталя Федорівна; Кигель, Наталья Федоровна; Kigel, Natalia; Shulga, Natalia; Бондарчук, Оксана Васильевна
2009Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчуванняШульга, Наталія Михайлівна; Шульга, Наталья Михайловна; Кігель, Наталя Федорівна; Кигель, Наталья Федоровна; Kigel, Natalia; Боднарчук, Оксана Василівна; Bodnaarcuk, Oksana; Shulga, Natalia; Бондарчук, Оксана Васильевна
2006Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесенняБондарчук, Оксана Василівна; Бондарчук, Оксана Васильевна; Bondarchuk, Oksana
2006Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання (Патент на винахід № 74753)Кігель, Наталя Федорівна; Кигель, Наталья Федоровна; Kigel, Natalia; Шульга, Наталія Михайлівна; Шульга, Наталья Михайловна; Боднарчук, Оксана Василівна; Bodnarcuk, Oksana; Shulga, Natalia; Бондарчук, Оксана Васильевна